Såld

Blodstensvägen 11, Lundby

Slutpris
4 150 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
140 / 75 / 460 m²
Rum
6 R.O.K. varav 4 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
2021

Nybyggd villa 2021 i tre plan, med vidbyggt dubbelgarage!

Denna toppmoderna villa, uppförd 2021, belägen i Lundby erbjuder ett boende av högsta kvalitet. Huset har en genomtänkt och unik planlösning, skiljer sig från andra hus i Lundby, och uppfyller dagens miljöstandarder. På entréplanet välkomnas du av en öppen entréhall som leder till ett kombinerat vardagsrum, kök och matplats. Entréplanet fulländas med ett badrum som har klädvårdsavdelning, samt ett inglasat uterum och altan. Övervåningen erbjuder en rymlig hall och flexibiliteten med 4 sovrum eller en kombination av 3 sovrum och allrum. Ett lyxigt badrum med badkar fullbordar denna våning. Källaren erbjuder en avkopplande relaxavdelning med bastu, separat wc/dusch, förrådsutrymmen och ett allrum.

Denna bostad ståtar med många fördelar: Rymligt och modernt, med en varm källare full av potential. Inhägnad och privat baksida. Ett vidbyggt dubbelgarage samt plats för 4 bilar på uppfarten. Ligger vid slutet av gatan vilket borgar för ett lugnt område. Toalett och dusch på varje våning. Sol på baksidan fram till kl. 15, därefter framsidan fram till solnedgång. Generös uteplats, delvis inglasad. Modernt kök från Ikea med nya rostfria vitvaror från 2021. Ansluten till Comhem/Tele2 100mbit.

Lundby är ett område rikt på både tradition och modernitet. Villaområdet började bebyggas i början av 1970-talet och har sedan dess växt med radhus och bostadsrätter. Idag är Lundby ett område i förändring, med en härlig blandning av barnfamiljer och äldre invånare. Naturälskare kommer att uppskatta närheten till skog och grönområden. För den aktive erbjuder området motionsspår, fotbollsplaner och ett huvudcykelstråk som prioriteras under vintern. Matbutikerna Citygross och Ica Maxi ligger inom cykelavstånd, och den uppmärksammade restaurangen Ksara ligger också i närheten. Eurostop 24/7 fitness är endast 6 minuter bort med cykel. Busslinjer 1,2 och 10 ger smidiga transporter och ligger bara några sekunder från bostaden.

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.