Bredvid Granvik 839, Tisaren

Utgångspris
995 000 kr
Tomtarea
18 373 m²
Typ
Tomt
Upplåtelseform
Friköpt

Upptäck möjligheten att skapa ditt drömhem eller fritidshus på denna rymliga tomt (18 373 kvm) belägen en kort promenad från den charmiga sjön Tisaren! Med en perfekt balans mellan närheten till både natur och bekvämligheter, ligger tomten endast 15 minuter från Hallsberg och 40 minuter från Örebro centrum.

Denna attraktiva tomt är omgiven av naturskön skogsmiljö och friska luften som kännetecknar området. Här kan du njuta av storslagna somrar och avkopplande tillvaro nära vatten och grönska. Med enkel tillgång till Tisarbaden kan du fylla dina dagar med bad, cykelturer och avslappnande promenader i en lugn och fridfull miljö.

Tomten är generöst tilltagen och ger dig möjlighet att bygga ett (eller flera) hem anpassat efter dina önskemål och behov. Här finns gott om utrymme för såväl ett vackert hus som en lummig trädgård. Positivt förhandsbesked har tidigare givits av Hallsbergs kommun för byggnation av enbostadshus samt garage. Kommunalt vatten och avlopp är framdraget i området. Om du längtar efter att leva i harmoni med naturen och samtidigt ha tillgång till tätbygdens faciliteter är detta ett idealiskt läge. Ta steget idag för att börja resan mot att förverkliga din dröm om ett perfekt hem vid Tisarens lugnande vatten och skogar. Kontakta oss för mer information och börja planera för din framtid på denna underbara plats!

Intresserad? Kontakta Stefan Azar eller David Romell på Wallenstedt Fastighetsmäkleri!

Visa hela beskrivningenBilderFaktaKarta

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson
 • Fastighetskarta
 • Fastighetskarta

Fakta

Fakta

 • ObjekttypTomt
 • Utgångspris995 000 kr
 • Tomtarea18 373 m²
 • Areauppgift enligttaxeringsinformation
 • Vatten & AvloppVatten saknas. Avlopp saknas. Kommunalt VA finns framdraget i området. Anslutning är möjlig.
 • FastighetsbeteckningTunbohässle 1:216
 • KommunHallsberg

Ekonomi

 • Taxering

 • Taxeringskod210, Småhusenhet, tomtmark
 • Taxeringsvärde, tomt153 000 kr
 • Taxeringsvärde153 000 kr
 • Fastighetsavgift/skatt1 530 kr
 • Taxeringsår2023

Omgivning

 • Generellt om områdetSjön Tisaren, belägen i den natursköna Hallsbergs kommun, är en pärla för såväl avkoppling som aktivitet. Med sitt sköna stilla vatten och omgivande skogar erbjuder Tisaren en idyllisk miljö för fritidshus och året-runt-villor. Området kring Tisaren, inklusive Tisarbaden och Tisarstrand, är särskilt populärt bland fritidshusägare men fler och fler väljer att bo vid Tisaren året runt.

  Tisaren är känd för sitt rika djurliv och sina utmärkta fiskemöjligheter, vilket lockar naturintresserade och fiskeentusiaster från när och fjärran. Sjön erbjuder även ypperliga förhållanden för paddling under de varmare månaderna, medan vintertid kan området utforskas genom skridskoåkning och längdskidåkning längs de många preparerade spåren. Tisarbaden, med sina välskötta och spontana badplatser och picknickområden, är det perfekta stället för familjeutflykter. Vid Tisaren ligger även Tisarstrand, där det finns möjligheter till boende, med allt från camping till charmiga stugor som kan hyras under säsongen.

  För den som är intresserad av att skaffa fritidshus eller bosätta sig permanent i området är närheten till orterna Åsbro och Hallsberg en betydande fördel. Åsbro, beläget bara några minuters bilfärd från sjön, erbjuder grundläggande service såsom livsmedelsaffär, skola och lokala caféer. Hallsberg, en större tätort inom kommunen, är känd för sin järnvägsknutpunkt som gör det enkelt att pendla till större städer som Örebro och Stockholm. Här finns även ett bredare utbud av butiker, restauranger, och kulturellt liv, vilket gör det lätt att kombinera ett lugnt lantliv med tillgång till tätbygdens bekvämligheter.

  Investeringen i ett fritidshus vid Tisaren är inte bara en investering i en fastighet, utan också en investering i livskvalitet och en möjlighet att skapa varaktiga minnen i en av Sveriges mest vackra och fridfulla miljöer. Med sitt strategiska läge och rika utbud av aktiviteter är området perfekt för såväl semesterfirare som permanentboende.

Övrigt

 • Inskrivningar

 • Servitut, GA, Samfälligheter etc.Gemensamhetsanläggning: Hallsberg Tunbohässle GA:3 ändamål: Vägar
  Last: Ledningsrätt Starkström, 1861-84/29.1
  Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 1861-2018/19.1

Karta

Intresseanmälan

Bredvid Granvik 839, Tisaren

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.