Såld

Dalvägen 10, Lindesberg

Slutpris
2 195 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
94 / 81 / 895 m²
Rum
6 R.O.K. varav 4-5 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1961

Rymlig familjevilla i Lindesberg!

Nu saluför vi en praktisk familjevilla i Lindesberg. Denna enplansvilla i etage med inredd källare erbjuder många rum med flexibel användning. Från entrén och via det stora och ljusa kapprummet öppnas en rymlig uteplats, idealisk för morgonkaffet eller eftermiddagens avkoppling. Den särskilda höjdpunkten utomhus är dock det nybyggda uterummet från 2021; en plats där du kan njuta av naturen oavsett årstid.

Den övre etagen imponerar med två bekväma sovrum, en fräsch wc, och ett kök som genomgick en totalrenovering 2013. Det rymliga vardagsrummet i vinkel strålar av ljus och rymd och flyter sömlöst in i ett matrum, som med lätthet kan omvandlas till ett tredje sovrum. Källarplanet har ytterligare två inredda sovrum, ett lyxigt badrum, ytterligare ett wc, en praktisk tvättstuga, samt en gemytlig gillestuga - perfekt för familjesamlingar, filmkvällen eller som samlingspunkt för tonåringarna och deras vänner. Villan har genomgått omfattande renoveringar de senaste åren, inklusive ett fönsterbyte 2015, nytt tak 2017, och inomhusrenoveringar av golv och väggar mellan 2017 och 2023.

Lindesberg, vackert placerad vid Lindessjöns norra strand, är en pärla bara 40 km norr om Örebro. Här erbjuds en blandning av naturskönhet och moderna bekvämligheter. Utbildningsmöjligheterna är utmärkta, med gymnasieskolan Lindeskolan som ligger i direkt anslutning till den imponerande Lindesberg Arena. Denna arena, som stod färdig 2010, inrymmer skolans idrottslokaler och ger studenter tillgång till toppmoderna faciliteter. Staden erbjuder även en högstadieskola och två låg- och mellanstadieskolor, vilket säkerställer att familjer av alla storlekar finner sitt ideala pedagogiska hem här. Med dess läge, faciliteter och denna villa som bas, blir Lindesberg en plats där drömmar blir verklighet.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson
  • Planritning
  • Planritning
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.