Såld

Djäknegatan 28, Almby

Slutpris
5 695 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
114 / 96 / 627 m²
Rum
6 R.O.K. varav 3-4 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1962

Smakfullt renoverat hus i Almby!

Belägen i ett lugnt och attraktivt område erbjuds ni nu denna rymliga villa med kombination av lyx och komfort. Huset har genomgått omfattande förbättringar i närtid vilket resulterat i en modern och inbjudande bostad med högkvalitativa ytskikt och en tankeväckande design. Baksidan med den rymliga altanen och lättskötta trädgården är en sann höjdpunkt, med sol hela dagen.

Interiören i detta hem är inget mindre än en dröm. På entréplanet finner du en rymlig hall med god plats för klädförvaringen. Köket, renoverat 2024. En sammansvetsad köksö pryder praktiskt och bänkytorna är av snygg behandlad stenskiva. Köket är komplett med moderna apparater från välkända märken och massor av förvaring. Gott om bänkytor och en naturlig integrering med vardagsrummet, vilket garanterar en exceptionell tillvaro. Vardagsrummet har renoverats med nya ytskikt, behandlad fiskbensparkett och fint burspråk med djup fönsterbräda i sten, en vid öppning mot hallen vilket skapar en ljus och välkomnande atmosfär. Här finns även en öppen spis för maximal njutning samt utgång direkt till altanen och husets baksida. De tre sovrummen i bra storlek på entréplanet har nya ytskikt. Helkaklat badrum i stilren och modern design.

Källaren erbjuder ännu mer, med en gillestuga i god storlek samt WC, matkällare, stor tvättstuga och torkrum med gott om plats för att hänga tvätt samt ett ytterligare hobbyrum för förvaring alt hemmagym. Här finner du även ett rymligt garage!

Här bor du med närhet till mycket, både skola 1-9 och förskola endast gatan bort, grönytor, lekpark och motionsspår i det absoluta närområdet.

Almby ger en perfekt balans mellan stadslivet och områdets lugna bostadsmiljö. För de aktiva finns flera träningsmöjligheter, inklusive gym och motionsspår samt skog, bekväm tillgång till kollektivtrafik och parkeringsmöjligheter för besökare. Den närmaste matbutiken och flera rekommenderade matställen finns inom räckhåll, vilket ytterligare höjer livskvaliteten i detta område. Välkommen till Djäknegatan 28 önskar Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri i Örebro.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.