Såld

Djäknegatan 34, Almby

Slutpris
6 495 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
124 / 124 / 731 m²
Rum
10 R.O.K. varav 4-6 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1964

Modern lyx i harmonisk hemmiljö med pool.

Denna exceptionella bostad, ritad av arkitekt Henry Lahall 1962, belägen i ett lugnt och attraktivt område erbjuder en optimal kombination av lyx och komfort. Huset har genomgått omfattande renoveringar sedan hösten 2021, vilket resulterat i en modern och inbjudande bostad med högkvalitativa ytskikt och en tankeväckande design. Den insynsskyddade trädgården är en sann höjdpunkt, med sol hela dagen. Här trivs hela familjen med en nybyggd pool och ett spa-bad, omgivet av ett fridfullt pooldäck och ny altan i sydväst!

Interiören i detta hem är inget mindre än en dröm. På entréplanet finner du en ombyggd hall med god plats för klädförvaringen, nya ytskikt och stengolv med golvvärme. Köket, renoverat 2022 med inredning från Ballingslöv (ekluckor). En köksö pryder praktiskt och bänkytorna är av behandlad stenskiva i granit. Köket är komplett med moderna apparater från välkända märken som Neff och Siemens, vilket garanterar en exceptionell tillvaro i köket. Vardagsrummet har renoverats med nya ytskikt, trägolv och en öppning mot en dubbeldörr i helglas, vilket skapar en ljus och välkomnande atmosfär. Sovrummen på entréplanet har nya ytskikt och trägolv, medan badrummet på detta plan har en lyxig touch med Ekeberga-marmor på golvet, golvvärme och en direkt utgång till poolområdet. Källaren erbjuder ännu mer, med en gillestuga som har en öppen spis, renoverade sovrum och badrum, samt ett allrum med nytt trägolv.

Området sägs vara lugnt men erbjuder närhet till centrum, affärer och matställen. Almby ger en perfekt balans mellan stadslivet och områdets lugna bostadsmiljö. För de aktiva finns flera träningsmöjligheter, inklusive gym och motionsspår, samt bekväm tillgång till kollektivtrafik och parkeringsmöjligheter för besökare. Den närmaste matbutiken och flera rekommenderade matställen finns inom räckhåll, vilket ytterligare höjer livskvaliteten i detta område. Välkommen till Djäknegatan 34 önskar Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri i Örebro.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.