Såld

Dolomitvägen 74, Lundby

Slutpris
720 000 kr
Boarea
68 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 392 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Radhuskänsla en våning upp

Välkommen till Dolomitvägen 74! Här finner du en välplanerad tvåa på det övre planet med en mysig uteplats på loftgången utanför köksfönstret och en fransk balkong i vardagsrummet. Men detta boende erbjuder så mycket mer än bara en lägenhet med två rum, kök, badrum, möblerbar hall och klädkammare. Som del av föreningen har du tillgång till en övernattningslägenhet för dina långväga gäster, en rymlig samlingslokal på över 300 kvm för dina stora kalas, ett motionsrum, bastu, tvättstuga och sophus. Dessutom finns parkeringsplatser och garage att hyra för din bekvämlighet.

I den låga avgiften ingår värme, vatten, tv-grundutbud, bostadsrättstillägg samt elnätsavgiften. Du betalar endast för själva elförbrukningen som lägenhetsinnehavare.

Området runt omkring bjuder på närhet till natursköna grönområden och den närmaste matbutiken ligger bara några minuter bort. Om du vill njuta av stadslivet är Örebro city, med ett stort utbud av restauranger och nöjen, bara 5 kilometer bort och lätt att nå med en av de stadsbussar som trafikerar området.

Intresserad? Du hittar mycket mer information om lägenheten, området och föreningen under annonsens olika flikar och bilder. Kontakta Michael Kaya på Wallenstedt Fastighetsmäkleri om du är intresserad så hjälper han dig vidare.

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.