Såld

Drevevägen 15A, Ekeby-Almby

Slutpris
2 875 000 kr
Boarea
118 m²
Rum
5 R.O.K.
Månadsavgift
6 995 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2016

Nästan nytt! Bara att flytta in och njuta av livet!

Välkommen till denna förtjusande bostad belägen i lugna och trevliga Ekeby-Almby med ett trevligt gavelläge och större tomt. Skärgårdskänslan är närvarande med sin närhet till vackra Hjälmaren, båthamn och badplats. Här kan du njuta av den natursköna omgivningen samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens centrum.

Bostaden bjuder 118 välplanerade kvadratmeter. Ett parhus i bostadsrättsform. Den öppna förbindelsen mellan entréhallen och det stilrena köket skapar en känsla av samhörighet redan från första insteget. Innanför ligger ett generöst vardagsrum med breda fönsterpartier och en mysig kamin. De tre uteplatserna är perfekta för avkoppling och socialt umgänge med långa solchanser. Det här hemmet är det givna valet för långa grillkvällar med vänner och familj. Vidare inne bjuder hemmet på dubbla helkaklade badrum och en praktisk tvättstuga. På övervåningen hittar du ett flexibelt allrum och tre sovrum med charmiga snedtak. Det flexibla allrummet kan enkelt anpassas efter dina behov och fungera som en mysig plats för filmkvällar eller som ett fjärde sovrum om så önskas. Denna bostad har även praktiska tillägg som en bekväm carport och uppfart med plats för flera bilar samt ett externt förråd. För att hålla dig uppkopplad och underhållen finns fiberoptik och kabel-TV-anslutning tillgänglig.

Området är också barnvänligt, med närhet till förskolor, skolor och lekplatser. Dessutom bjuder naturområdena in till friluftsliv och avkoppling. Du kan leva ett aktivt liv här med gångavstånd till utegym och motionsspår och med en stund på cykeln når du vackra badplatsen vid Hjälmarbaden för sol och svalka. Den närliggande busshållplatsen ger goda kommunikationer till centrum för ett brett utbud av shopping, restauranger och andra nöjen. Denna bostad erbjuder verkligen det bästa av två världar - natur och stadspuls.

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.