Såld

Dröjabacken 10, Ekeby-Almby

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
119 m²
Rum
5 R.O.K.
Månadsavgift
5 780 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2015

Skärgårdskänsla. Trippla uteplatser, spa-bad, med mera.

Dröjabacken 10 - en drömliknande bostad som erbjuder det bästa av två världar - husdrömmar och villaliv i bostadsrättsform. Här kan du ägna helgerna åt närvarande umgänge med familj och vänner istället för att lägga tid på snickarbältet och husunderhållet. Med en lummig trägård och sjöutsikt över Hjälmaren, ger bostaden en känsla av skärgårdsliv på landet med gatan full av liv men ändå väldigt nära till stan.

Invändigt öppnar bostaden upp till stora gemenskapsutrymmen med öppen planlösning mellan kök och allrum. En separat tvättstuga och badrum på vardera plan ger extra bekvämlighet och komfort. Vidare finns tre sovrum, varav ena med egen balkong. På det övre planet finns ytterligare ett allrum. Balkong, altan, uteplats, trädgård och carport samt förråd ingår också i bostaden.

Med fantastiskt ljusinsläpp, och kvällssol erbjuder bostaden en unik livsstil med både inomhus- och utomhus-spa. Med en stor trädgård och altan, har du gott om plats för att njuta av solen. Uteplatsen på framsidan av huset ger dig möjlighet att njuta av de första solstrålarna på morgonen.

Sammanfattningsvis, en drömliknande bostad i ett fantastiskt område med gatans absolut bästa läge. Stora gemenskapsutrymmen, och bra förvaringsmöjligheter. En unik livsstil väntar dig på Dröjabacken 10 - kontakta Maja Nyman på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för att ta del av detta exceptionella boende.

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.