Såld

Ekeby,

Slutpris
435 000 kr
Tomtarea
7 870 m²
Typ
Tomt
Upplåtelseform
Friköpt

Obebyggd lantbruksenhet.

Belägen mittemot Ekeby 405 i Stora Mellösa välkomnar denna tomt dig till en plats av frid och möjligheter. Med en imponerande yta på 7870 kvm med en och annan vedpinne som får inspirera till ett hus med kamin och varma braskvällar. Tomten bjuder in till ett liv fyllt av natur och lugn.

Att bo i detta område är att omfamna det bästa av två världar: den avskilda landsbygden och närheten till stadens bekvämligheter. Med endast 20 minuters avstånd till Örebro Centrum har du enkel tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Samtidigt får du fördelarna med ett liv i harmoni med naturen, med vackra vyer och utmärkta möjligheter till friluftsliv alldeles utanför dörren. För de som söker en plats att koppla av och återansluta med det enkla livet, erbjuder denna tomt vid Ekeby 405 en perfekt tillflyktsort och en möjlighet till en livsstil som är både berikande och avkopplande.

I Stora Mellösa finns en mataffär och busshållplatser med bra förbindelser till Örebro. Dessutom finns skola och förskola (F-6) samt en idrottsplats med utomhuspadelbana. Lokala idrottsföreningen SMÅ IF erbjuder aktiviteter som fotboll, gymnastik, löpning och basket, samt en isbana under vintern. Populära utflyktsmål i närområdet inkluderar Katrinelunds gästgiveri och badplatsen vid Hjälmarens strand.

Välkommen att kontakta Stefan på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för mer information!

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.