Såld

Engelbrektsgatan 11A, Stadsparken

Slutpris
1 995 000 kr
Boarea
66 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
4 534 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Rymlig lägenhet med oslagbart läge!

Välkomna till denna smakfullt inredda lägenhet på Engelbrektsgatan 11A! Här erbjuds en rymlig tvåa om 66 kvm. När man stiger in möts man av ljusa ytor och generösa utrymmen. Köket är fint renoverat med öppen del mot vardagsrum samt utgång till balkongen, kakel som stänkskydd, och massiva målade träluckor. Utrustningen består av spishäll, ugn, micro, kyl, frys, fläkt. Sovrummet är stort och rymligt samt innehar väldigt goda förvaringsmöjligheter, Badrummet är helkaklat som duschutrymme. Tillägg av tvättmaskin i ena badrummet ökar funktionaliteten vid sidan om föreningens gemensamma fullt utrustade tvättstuga. Hemmets avslappnade atmosfären förstärks av den mysiga balkongen som vetter åt väster – perfekt för avkoppling mot kvällskvisten.

Läget kan inte bli bättre. Med Stadsparken som närmaste granne till kvarteret får man lugnet på köpet, trots den annars så centrala delen av staden. För dig som värderar närheten centrumservice och nöjen, finns bl.a. ICA, Willys och Stortorgets rika utbud av restauranger på ett bekvämt gångavstånd. Dessutom finns ett antal gym i närheten och för de som gillar grönska och avkoppling är det bara att korsa kvarteret till den vackra Stadsparken.

Här får du mer än en bostad, här blir du även en del av en stabil och välskött förening där man gemensamt delar på bl.a. tvättstuga, övernattningsrum och bastu. För de yngre medlemmarna finns en lekplats på gården och för de sociala stunderna en uteplats med grill. Fiber finns indraget i lägenheten och Tele2:s basutbud ingår i avgiften.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.