Såld

Engelbrektsgatan 17A, Stadsparken

Slutpris
3 050 000 kr
Boarea
101 m²
Rum
4 R.O.K.
Månadsavgift
6 855 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Rymlig lägenhet med oslagbart läge!

Välkomna till denna smakfullt inredda lägenhet på Engelbrektsgatan 17A! Här erbjuds en stor fyra-rummare på 101 kvm. När man stiger in möts man av ljusa ytor och generösa utrymmen. Köket är toppmodernt med komposit-skivor, kakel som stänkskydd, och massiva målade träluckor. Utrustningen består av spishäll, ugn, micro, kyl, frys, fläkt och vinkyl, där samtliga vitvaror byttes 2021. De tre sovrummen delar på två badrum, båda med kakel, klinkers och dusch. Tillägg av tvättmaskin i ena badrummet ökar funktionaliteten vid sidan om föreningens gemensamma fullt utrustade tvättstuga. Hemmets avslappnade atmosfären förstärks av den mysiga balkongen som vetter åt väster – perfekt för avkoppling mot kvällskvisten.

Läget kan inte bli bättre. Med Stadsparken som närmaste granne till kvarteret får man lugnet på köpet, trots den annars så centrala delen av staden. För dig som värderar närheten centrumservice och nöjen, finns bl.a. ICA, Willys och Stortorgets rika utbud av restauranger på ett bekvämt gångavstånd. Dessutom finns ett antal gym i närheten och för de som gillar grönska och avkoppling är det bara att korsa kvarteret till den vackra Stadsparken.

Här får du mer än en bostad, här blir du även en del av en stabil och välskött förening där man gemensamt delar på bl.a. tvättstuga, övernattningsrum och bastu. För de yngre medlemmarna finns en lekplats på gården och för de sociala stunderna en uteplats med grill. Fiber finns indraget i lägenheten och Tele2:s basutbud ingår i avgiften.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.