Såld

Fågelbärsgatan 76, Hjärsta

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea / Tomtarea
115 / 571 m²
Rum
4 R.O.K. varav 3 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Byggår
1957

Härligt kedjehus i soligt västerläge. Familjevänligt!

En dröm för den moderna familjen i detta vackert utbyggda kedjehus, beläget i ett eftertraktat gavelläge med egen oas av sol och grönska. Hemmet välkomnar dig med tre generöst tilltagna sovrum, inklusive ett enastående master sovrum under ett imponerande ryggåstak, skapandes en omedelbar känsla av rymd och ljus. Levande sociala ytor flödar friktionslöst mellan ett smakfullt designat kök och ett inbjudande vardagsrum. Köket, utrustat med eleganta vita- och vitrinluckor, toppmoderna rostfria vitvaror, och en lyxig bänkskiva i granit, är hjärtat i hemmet där familj och vänner naturligt samlas.

Golven i ekparkett, väggarna i lugnande vita nyanser, och stämningsfull belysning från spotlights skapar en harmonisk bas genom hela huset. Från vardagsrummet leder dörrar ut till ett inbjudande uterum och en välskött trädgård i västerläge, där kvällssolen bjuder in till avkoppling och umgänge. En innovativ bergvärmelösning installerad 2019 säkerställer ett energieffektivt boende.

För din bekvämlighet erbjuds en carport och rymlig uppfart med plats för två bilar. Detta hem ligger idealiskt endast en kilometer från förskola och grundskola, och erbjuder samtidigt ett lugnt villakvarter med närhet till stadens puls och snabb åtkomst till motorvägen. Det helkaklade badrummet, renoverat till perfektion 2007, adderar en ytterligare nivå av komfort och stil.

Ta chansen att göra detta hus till ditt nya drömhem, där varje detalj speglar en oöverträffad känsla av välkomnande och värme.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.