Såld

Floragatan 2, Stadsparken

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
67 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
4 104 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Unikt läge mellan slottet och Stadsparken intill Svartån!

Välkommen till det fantastiska området intill Svartån mellan slottet och Stadsparken! Här har vi nöjet att saluföra en magnifik två-rummare på 67,5 kvadratmeter med ett unikt och centralt läge. På våning tre finner du denna fantastiska lägenhet med en stor och insynsskyddad terrass, komplett med en egen odlingslåda.

Lägenheten har renoverats med stil och elegans, inklusive badrum med badkar och ett fullutrustat, modernt kök. Den sociala planlösningen mellan kök, matplats och delvis även vardagsrummet skapar en ljus och luftig känsla som bjuder in till trevlig samvaro. Här finner du också ett rymligt sovrum med en lyxig garderobsvägg som komplement till sovhallens separata klädkammare. Det här är en lägenhet för egen avkoppling och social samvaro.

Läget är oslagbart med närhet till allt som staden har att erbjuda, men ändå så lugnt och harmoniskt vid Svartån och Stadsparken integrerat. Här kan du njuta av vackra promenader och löprundor, inspireras av den vackra blomsterprakten och njuta av en härlig fika på ett av de mysiga caféerna i närheten. Dessutom bor du i en välskött och trygg förening, där du har tillgång till tvättstuga i varje hus, en skön bastu, samt parkeringsplatser som hyrs ut separat (enligt kö). I avgiften ingår också både TV-kanaler och internet.

Besök gärna annonsens olika flikar för mer information om lägenhetens interiör, området runt Stadsparken samt om föreningen. Tveka inte att höra av dig till Michael Kaya på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för att boka en visning eller för att få mer information om denna unika möjlighet!

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.