Såld

Förmansgatan 4, Österplan

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea
81 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
3 291 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2020

Dubbla balkonger. Nyproddad. Låg (!!!) avgift.. Drömmig!

En riktigt drömmig, nyproddad, lägga om tre rum och kök med dubbla balkonger på ett av de översta planen erbjuds härmed. Riktigt låg avgift dessutom. Här bor du i Örebros nya centrala delar - Österplan! Interiört bjuder lägenheten på fantastiskt ljus med fönster i tre väderstreck. Med två balkonger i olika väderstreck kan du njuta av långa och härliga dagar med utsikt över staden och Hjälmaren. Takhöjden når hela 2,7 meter och ger extra rymd och luftig känsla, med en lugn och privat ingång där ingen passerar. I din nya lägenhet ingår allt i avgiften förutom förbrukningselen, vilket innebär en låg månadskostnad. Dessutom är lägenheten inte lyhörd, vilket ger dig en lugn och avkopplande atmosfär. Exklusiva ytor med bland annat genomgående parkett och helkaklade dubbla wc. Extra förvaringsutrymme finns i källaren, medan en allmän tak-terrass nedanför ger möjlighet att umgås med grannar och vänner.

Österplan är en central och aktiv stadsdel där du har tillgång till all form av service, shopping och kulturliv. Här finns ett brett utbud av livsmedelsbutiker, gym, kvarterskrogar, caféer, bageri och frisör. Med närhet till stadens bussar som trafikerar området är det lätt att ta sig runt och utforska allt som Örebro har att erbjuda. Med stadsparken och Wadköping runt hörnet har du möjlighet att njuta av aktiviteter som löpning och promenader. För en mer intensiv träning finns ett närliggande Nordic Wellness gym. Du bor även på gångavstånd från Internationella Engelska Skolan och annan god barnomsorg för alla åldrar.

Bostaden är något som verkligen måste upplevas för att fullt ut förstå dess potential för en bättre livsstil! För mer information om den exklusiva interiören och områdets förträfflighet, besök de olika flikarna i annonsen. Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri står till din tjänst för att guida dig genom processen.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.