Såld

Förrådsgatan 12, Rynningeåsen

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
58 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
4 442 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2017

En idyllisk tvårummare med allt du behöver!

Välkommen till Förrådsgatan 12 - en riktigt härlig tvårummare med bra tilltagen balkong. Denna lägenhet känns privat och bjuder på noll insyn, ljusa ytor med gott om utrymme för kök och matplats med goda ljusinsläpp. Genomgående parkettgolv och fönsterbrädor i sten. Badrummet har egen tvättmaskin och torktumlare och allt är nyproducerat med högsta komfort. Betonghuset gör att ljudnivån är låg och den vattenburna golvvärmen i badrummet gör att du kan njuta av extra komfort året runt. Här sköter du förvaringen av dina kläder och prylar genom garderobsväggen i sovrummet, dubbla garderober i hallen, klädkammare med fönster och externt förråd.

Föreningen har tillgång till ett ovanligt stort antal garageplatser (separat kö). I garaget finns både cykelverkstad och ett flertal elbilsplatser att hyra för den miljömedvetne. Solpaneler på det vackra plåttaket ger bättre föreningsekonomi och för dig med många saker finns extra förråd att hyra vid behov.

Att bo nära naturen vid Rynningeviken är en verklig MAGISK upplevelse. Du har också närhet till Venan, Oset och Naturens hus där du kan promenera, rekreera och följa naturens årstidskiftningar. Området är lugnt och har god service. Du kan känna dig trygg här med goda grannar och ett av Örebros mest attraktiva villaområden precis intill. Med linje 8, Björkhaga/Bettorp, bara 150 meter från lägenheten är det enkelt att ta sig till och från stadskärnan.

Kontakta oss idag för att boka din visning!

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.