Såld

Fredsgatan 8, Centrum

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
83,5 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
5 323 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Strategiskt beläget boende nära allt - Välkommen till Fredsgatan 8!

Välkommen till Fredsgatan 8 - här väntar en underbar lägenhet högst upp i huset med en härlig balkong! Med en optimal planlösning på 83.5 kvadratmeter och bara ett stenkast från Örebro city.

Brf Gillet, föreningen som lägenheten tillhör, är känd för sin stabilitet och trygghet. I månadsavgiften ingår allt, till och med hushållselen, vilket gör boendet både bekvämt och ekonomiskt fördelaktigt.

Bostaden är en pärla med luftiga ytor, ett ljust och rymligt vardagsrum med direkt tillgång balkongen. Två stora sovrum med gott om förvaringsutrymme och ett stort, välskött badrum med tvättmaskin.

Det rymliga köket är en perfekt plats för att samla vänner och bekanta för gemensamma måltider och trevliga stunder.

Föreningen erbjuder också en rad bekvämligheter som gör vardagen enklare och mer njutbar. Här finns allt från tvättstuga till träningslokal med bastu, grovtvättstuga, hobbylokal och föreningslokal med gästrum. Oavsett om du behöver tvätta kläder, träna eller ordna möten med vänner finns allt du behöver inom räckhåll.

Området kring Fredsgatan 8 erbjuder en fantastisk livsstil med bekvämligheter och anslutningar nära till hands. Du har ett brett utbud av restauranger att utforska även närservice butiker som Hemköp och ICA för alla dina dagliga behov, allt inom bekvämt gångavstånd från din dörr.

Dessutom har du den praktiska fördelen av att bo bara ett par kvarter från Resecentrum, vilket ger dig snabb och enkel tillgång till buss- och tågförbindelser för att utforska Örebro och dess omgivningar. Att bo nära Universitetssjukhuset är också en stor fördel, vilket ger trygghet och bekvämlighet för dig och din familj.

Det strategiska läget gör det här boendet till det perfekta valet för både komfortabel vardagsliv och enkel pendling, vilket gör din livsstil smidig och bekymmersfri.

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.