Såld

Gäddesta småstugeområde 112,

Slutpris
180 000 kr
Boarea / Tomtarea
35 / 50 m²
Rum
2 R.O.K.
Typ
Fritidshus
Upplåtelseform
Arrende
Byggår
1909

En Oas av Harmoni nära Örebro City!!

Välkommen till Gäddesta Småstugeområde 2, där du kan njuta av en harmonisk atmosfär med endast 13 minuter till Örebro City.

Njut av lugnet och tystnaden i det avkopplande lantlivet, bara en kort cykeltur från pulsen och bekvämligheterna i stadscentrum. Huset har optimalt utnyttjat sina kvadratmeter och erbjuder smarta och funktionella lösningar. Här erbjuds en oas för trädgårdsentusiaster, med generösa ytor för odling, solbad och grillkvällar. Från maj till september har du tillgång till vatten.

Gäddesta Småstugeområde 2, ligger på en arrendetomt med låg årlig avgift, vilket gör det till ett ekonomiskt attraktivt alternativ för de som önskar njuta av både landet och staden.

Detta lilla paradis erbjuder två byggnader. Huvudbyggnaden är en perfekt samlingsplats, utrustad med hall, allrum och kök. Den andra byggnaden utgör ett gästvänligt utrymme samt ett badrum med mulltoa.

Örebro city, med allt det har att erbjuda, ligger endast 6 km bort. Här kan du njuta av allt från shopping till underhållning, restauranger och kaféer - allt inom cykelavstånd från ditt nya fritidshus. Så oavsett om du är en naturälskare, friluftsentusiast eller bara letar efter en plats att koppla av och ladda batterierna, då är Gäddesta Småstugeområde 2 det perfekta valet för dig . Ta chansen att förverkliga drömmen om ett eget fritidshus idag - ett hem där du kan njuta av både stad och natur, komfort och ekonomiskt fördelaktiga villkor.

Kontakta Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för mer information.

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.