Såld

Gladarbergsvägen 113, Hovsta

Slutpris
820 000 kr
Boarea
126,5 m²
Rum
5 R.O.K.
Månadsavgift
8 395 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1981

Ta chansen och skapa dig ett skräddarsytt hem!

Ta chansen att skapa din egna underbara bostad på Gladarbergsvägen 113 i Örebro, perfekt för storfamiljer eller de som uppskattar generöst utrymme. Bostaden ligger i ett lugnt och naturskönt område med gröna ytor som ger en känsla av lugn och ro. Området är också perfekt för barnfamiljer med närhet till skola och en trygg miljö för barnen att leka i.

För de äldre barnen eller för dig som jobbar i stadskärnan finns det enkelt tillgänglig stadsbuss nära dörren. Samtidigt har du tillgång till bekvämligheter i närheten, som mataffärer och hämtmat från Hovstagrillen. För dig som träningsintresserad finns det ett motionsspår nära inpå och en gymanläggning i närheten.

Bostaden har påbörjade, ej avslutade, renoveringsprojekt.

Månadsavgiften inkluderar det mesta, såsom bredband 100/100 och ett basutbud av TV-kanaler. Byggnaden har genomgått renoveringar genom föreningens försorg med nya dörrar och fönster samt ett nytt tak. Du har också möjlighet att parkera smidigt i ditt eget garage eller på den egna utomhusparkeringen. Gästparkeringar finns tillgängliga för dina gäster. På sommaren kan du njuta av solen på dina egna uteplatser i trädgården, perfekt för att umgås tillsammans med familj och vänner.

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.