Såld

Glotterbäck Snickarbo 126, Hjortkvarn

Slutpris
1 510 000 kr
Boarea / Tomtarea
100 / 8 097 m²
Rum
3.5 R.O.K. varav 2-3 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1917

Ett paradis utanför Hjortkvarn - En lantlig dröm!

**LANTLIGT LÄGE**

**BESIKTAD BOSTAD**

*EKONOMIBYGGNAD *RENOVERAT *STORA GRÖNA YTOR *GARAGE *NYARE KÖK

*LJUST HEM *STORA YTOR *LÅGA DRIFTKOSTNADER *3-KAMMARBRUNN *BORRAD BRUNN

Välkommen till denna idylliska gård i ett av Hjortkvarns lantliga omgivningar. Här erbjuds ett bekymmersfritt boende med en effektiv pelletsanläggning installerad, nyare kök och helkaklat badrum samt godkänd avloppsanläggning och egen vattenkälla med godkända vattenprover. Gården lockar med en rymlig tomt, en solig altan och en charmig ladugårdsbyggnad.

Uteplatsen sträcker sig runt hörnet och bjuder på sol från tidig timme till sena natta med en underbar utsikt över trädgård, fält och skog. Som en extra bonus inkluderar fastigheten även en jakträtt som passar perfekt i den omgivande natursköna miljön.

Köket är stilfullt renoverat i en tidlös design och är utrustat med moderna rostfria vitvaror. På övervåningen finns möjligheten att skapa ett eget hemmakontor i det inredningsbara hallen (mobilt bredband) samt gott om förvaringsutrymme. De rymliga sovrummen kan enkelt rymma dubbelsängar och det finns även ett tredje sovrum i det omvandlade vindsutrymmet. Ladugårdsbyggnaden har genomgått en förvandling med ett nytt plåttak och erbjuder nu en praktisk hemma-verkstad med luftvärmepump och en smidig garageport med elmotor.

Denna gård är den perfekta kombinationen av lantligt lugn och moderna bekvämligheter. Missa inte chansen att få äga denna pärla i Hjortkvarn.

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.