Såld

Golfbanevägen 9, Ladugårdsängen

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
66 m²
Rum
2.5 R.O.K.
Månadsavgift
4 813 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2018

Unna dig det bästa av två världar med denna underbara 2,5:a i Södra Ladugårdsängen! Belägen i ett vackert unikt hörnläge med en vidsträckt utsikt över golfbanan med sörbyskogen i bakgrunden och utan direkt insyn från grannar får du det bästa läget i området. Med en kort promenad eller cykeltur når du flera gym, Backahallen, Gustavsvik, Coop, Ica Maxi, Universitetet, Sörbytrappan, restauranger och mycket mer. Lägenheten är i modern tappning med en inre takhöjd om två och sextio. Huset är nästan nytt med ett utförande som är över standard. Välplanerade kvadratmeter med ett mindre rum som kan användas som kontor, barnrum eller garderob - ett värdefullt bonusutrymme som gör att lägenheten känns mer som en trea. Interiört disponerar du över en rymlig entréhall, sovrum med garderobsvägg, badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt ett fullrustat kök med stilrena tillval och matplats med öppen planlösning mot vardagsrummet. Till lägenheten hör också ett ytterligare förråd på vinden, garage finns att hyra i anslutning till lägenheten med separat kö. Njut av sommaren på den generöst tilltagna balkongen i söderläge som sträcker sig runt hörnet och blir sommarens förlängning av vardagsrummet. Denna bostad är ett drömhem för de som vill ha hög standard och närhet till både stad och natur.

Södra Ladugårdsängen är det populära området strax utanför city-kärnan som har blivit en stad i staden med ett eget utbud av uppskattade restauranger och centrumservice. Det finns ett stort utbud för dig med en aktiv fritid och kanske är det just utomhusträningen i ett av motionsspåren, utegymmet, Sörbybacken eller längdskidspåren på golfbanan vintertid som gör att området får den härliga naturnära känslan. Det finns goda förbindelser i området med stadsbuss som går förbi Termikgatan och gång- och cykelvägar mot city och universitetet. Närhet och promenadavstånd finns även till flera förskolor och skolor.

Kontakta Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri idag för att boka en visning och upptäcka allt som denna fantastiska bostad och område har att erbjuda!

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.