Såld

Granvik 839, Tisaren

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea / Tomtarea
75 / 23 339 m²
Rum
4 R.O.K. varav 3 sovrum
Typ
Fritidshus
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1944
  • Bokad visning. Anmälan görs via mäklarens hemsida klicka ’’Läs mer hos mäklaren’’ och sedan ’’Anmälan’’. Varmt välkommen!
    sön 30 juni, 13:00-13:30
    Anmälan

Fantastisk avskild sjötomt med soldäck och brygga på egen udde!

Denna fastighet är en sann oas för den som drömmer om att bo omgiven av natur med direkt tillgång till sjölivet som en strandtomt erbjuder. Belägen på en 2,3 hektar stor strandtomt,erbjuder denna egendom både privatliv och exklusiva möjligheter till rekreation direkt vid eget vattenbryn. Fastigheten är perfekt utformad som fritidshus med möjlighet till permanent boende. En solig tomt kring bostadshuset med flera uteplatser som inbjuder till sociala sammanhang eller avkopplande stunder. Utöver det en rymlig sjötomt med naturlig vegetation som lämpar sig för en mängd aktiviteter. En bro och stig leder ner till den privata bryggan, idealisk för bad och båtliv. Boden bredvid bryggan passar att återigen få inredas som vedeldad bastu!

Inne i huset möts man av en välkomnande och funktionell interiör fördelad på fyra rum och kök. Entréhallen är praktisk med inbyggda garderober. Hallen leder till ett sovrum och vidare in till ett rymligt vardagsrum. Vardagsrummet, med sina altandörrar, öppnar upp mot en storslagen utsikt över sjön och är smakfullt utrustat med öppen spis och stora fönster som fyller rummet med naturligt ljus. De två ytterligare sovrummen är lättillgängliga från vardagsrummet. Köket är funktionellt med fönster som bjuder på en förtrollande utsikt över vattnet. Badrummet är utrustat med alla nödvändigheter.

Området kring sjön Tisaren, där denna fastighet är belägen, är känt för sin skönhet och lugna atmosfär, men också för sin tillgänglighet till nödvändig samhällsservice. Skolor och barnomsorg finns väl tillgängliga med skolskjuts, och ytterligare faciliteter såsom matbutiker, tågstation och vårdcentral är bara en kort resa bort. Denna kombination av en drömlik tillvaro vid vattnet med närhet till all tänkbar service gör detta till ett idealt hem för alla som söker en permanent lösning eller en fantastisk plats för avkopplande semester. Här kan man verkligen förverkliga sina drömmar om ett liv i harmoni med naturen utan att kompromissa med bekvämligheter. Det är en utmaning att enbart med ord göra rättvisa åt denna fastighets skönhet; vi låter därför bilderna kommunicera dess verkliga essens. Här presenteras en plats som verkligen är som en dröm!

Intresserad? Kontakta Stefan Azar eller David Romell på Wallenstedt Fastighetsmäkleri!

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.