Såld

Hagendalsvägen 21, Kumla Stad

Slutpris
1 280 000 kr
Boarea
65 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
4 873 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Centralt, renoverad och bekymmersfritt.

Välkommen till detta bekymmersfria boende på Hagendalsvägen 21 i centrala Kumla. En sann pärla, renoverad från golv till tak och belägen i en förening där gemenskapen får stå i centrum. Grannarna är omtyckta och området lugnt. Föreningen kan skryta med sin innergård, nyligen uppfräschad för att erbjuda något för alla åldrar: en lekplats för de yngsta på besök, en boulebana för sociala stunder över generationsgränserna och en pergola som inbjuder till gemenskap och avkoppling. För ytterligare flärd i tillvaron finns ett varmgarage med 75 platser samt tvätthall, och 23 parkeringsplatser utomhus.

Denna bostad ligger idealiskt på husets tredje och översta våning, vilket garanterar ett flöde av naturligt ljus. Förutom det luftiga och välkomnande boendet inomhus, finns en rad faciliteter som gör livet här både enklare och rikare: ett förråd i källaren, cykelförråd, gym, och matkällare. Föreningen tillhandahåller dessutom gemensamma tvättstugor, toaletter, badrum och samlingslokal.

Interiören i lägenheten talar sitt tydliga språk av kvalitet och omsorg. Renoverad 2019, omfattar den 65 kvadratmeter välplanerat utrymme, inklusive en inbjudande hall, ett fräscht badrum, ett kök som inte lämnar något att önska, ett rymligt vardagsrum, ett sovrum, och en praktisk klädkammare. Köket är en särskild höjdpunkt, utrustat med helt nya vitvaror från 2019, och badrummet har inte bara renoverats utan även försetts med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare för ultimat bekvämlighet i vardagen. En balkong i söderläge förlänger det beboeliga utrymmet utomhus, där du kan njuta av soliga dagar och utsikten över det lugna men inte tomma området.

Här bor du i centrum med närhet till allt du kan tänkas behöva. Från din port är det en kort promenad till ICA Maxi, lokala caféer som Sveas, och topprankade restauranger som Goda Rum i den nära anslutande Sjöparken. Tack vare utmärkta kollektivtrafikförbindelser, med buss 705 och tåg nära till hands, är Örebro City bara en 9 minuters resa bort. På Hagendalsvägen 21 finns en unik chans att kombinera stadens bekvämligheter med en avkopplande hemmiljö.

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.