Såld

Hagmarksgatan 29A, Sörby

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
40 m²
Rum
1 R.O.K.
Månadsavgift
3 003 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Idealisk start på bostadsmarknaden i en urstark förening

Är du student eller förstagångsköpare som söker en smart investering? Upptäck denna rymliga etta på 40 kvm, perfekt belägen i ett lugnt område med närhet till såväl citykärnan som universitet. Med ett soligt sydvästläge, högst upp i byggnaden (vån 3) och en inbjudande balkong är detta hem en plats där du kan njuta av en fridfull tillvaro.

Den här lägenheten har fått en uppfräschning med nyare kök som inkluderar vita skåpluckor och en praktisk diskmaskin och en ny elcentral har installerats. I hallen möts du av ett renoverat golv och nymålade väggar, samt fräscha innerdörrar som nyligen lackerats om. Badrummet är helt nyrenoverat och färdigställdes 2022 fackmannamässigt. Utrymmet är förberett för tvättmaskin och godkänt av föreningen. För extra komfort finns golvvärme och även en handduksvärmare installerad.

Lägenheten är välplanerad och erbjuder ett bekvämt boende för den som vill ha allt inom räckhåll. Närheten till universitetet gör den troligtvis särskilt attraktiv för dig som student. Via föreningen erbjuds gemensamma faciliteter som föreningslokal med övernattningsrum, tvättstuga, bastu med relaxavdelning, och till och med ett litet bibliotek. Bredband, digital telefoni samt flertal kanaler ingår, med möjlighet till eget fiberabonnemang.

Den gemensamma utomhusmiljön innefattar fina gräsmattor för sol och spel, uteplats, basketplan, och grill. Parkeringsmöjligheterna är utmärkta, och inkluderar laddboxar, samt cykelparkering under tak. Externt förråd för säsongsprylarna finns på vinden, en trappa upp.

Oavsett dina behov, är allt nära till hands. Coop, CirkleK, ÖoB, Grekiska Kolgrillsbaren, Rosalies, två gym och Stadsparken finns alla inom gångavstånd. Vår mäklare Stefan Azar är redo att visa dig runt och svara på dina frågor. Ta chansen att förvärva detta utmärkta hem, där den nuvarande gästen har trivts med dess goda läge och bekvämligheter.

Föreningen är riktigt lågt belånad!

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.