Såld

Hagmarksgatan 29B, Sörby

Slutpris
1 090 000 kr
Boarea
40 m²
Rum
1 R.O.K.
Månadsavgift
2 916 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1948

Din idealiska start på bostadsmarknaden i en urstark förening

Är du student eller förstagångsköpare som söker en smart investering? Upptäck denna rymliga etta på 40 kvm, perfekt belägen i ett lugnt område med närhet till både stad och universitet. Med ett soligt sydvästläge och en inbjudande balkong är detta hemmet en plats där du kan njuta av en fridfull tillvaro.

Lägenheten är välplanerad och erbjuder ett bekvämt boende för den som vill ha allt inom räckhåll. Närheten till universitetet gör den troligtvis särskilt attraktiv för dig som student. Via föreningen erbjuds gemensamma faciliteter som föreningslokal med övernattningsrum, tvättstuga, bastu med relaxavdelning, och till och med ett litet bibliotek. Bredband och digital telefoni ingår, med möjlighet till eget fiberabonnemang.

Den gemensamma utomhusmiljön innefattar fina gräsmattor för sol och spel, uteplats, basketplan, och grill. Parkeringsmöjligheterna är utmärkta, och inkluderar laddboxar, samt cykelförvaring under tak. Externt förråd för dina skrymmande saker finns på vinden, en trappa upp.

Oavsett dina behov, är allt nära till hands. Coop, CirkleK, ÖoB, Grekiska Kolgrillsbaren, Rosalies, två gym och Stadsparken finns alla inom gångavstånd. Vår mäklare Stefan Azar är redo att visa dig runt och svara på dina frågor. Ta chansen att förvärva detta utmärkta hem, där den nuvarande gästen har trivts med dess goda läge och bekvämligheter.

Föreningen är riktigt lågt belånad!

-Stabil förening - Låg belåning - Smart investering - Rymlig etta (40kvm) - Lugnt område - Soligt sydvästläge - Inbjudande balkong - Välplanerad lägenhet - Bekvämt boende - Nära stad & universitet!

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare
  • Hagmarksgatan 29B Planritning

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.