Såld

Hagmarksgatan 31B, Sörby

Slutpris
1 170 000 kr
Boarea
52.5 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 359 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1948

Tvåa med balkong och bastu i föreningen

Välkommen till detta mysiga boende som erbjuder en fridfull tillvaro i ett lugnt område med närhet till både stad och universitet. Nu har du chansen att förvärva denna charmiga tvåa med balkong, då nuvarande gäst väljer att byta stad.

Föreningen har mycket att erbjuda, bland annat en föreningslokal med övernattningsrum, tvättstuga med fyra maskiner, bastu med avkopplande relaxavdelning och bredband från Tele2, grundutbud av TV samt digital telefoni - allt ingår i avgiften. Varje lägenhet har även möjlighet att ansluta till fiber från Bredbandsbolaget genom ett separat avtal.

Parkeringsmöjligheterna är goda med fyra garageplatser och 75 parkeringsplatser (separat kö), samt laddboxar på ett antal platser. Dessutom finns gratis parkering längs med vägen.

Området har allt du behöver inom bekvämt avstånd, med matvarubutiker som Coop, CirkleK och ÖoB, samt populära restauranger med take-away såsom Grekiska Kolgrillsbaren och Rosalies. För den som gillar att träna finns två gym i området samt Stadsparken och motionsspår på gångavstånd. Efter träningen kan du koppla av i föreningens bastu och ladda batterierna.

Vår mäklare Michael Kaya står till ditt förfogande för att svara på alla dina frågor och visa dig runt i denna underbara bostad. Varmt välkommen!

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.