Såld

Hammarby 410,

Slutpris
1 895 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
110 / 79 / 8 060 m²
Rum
5 R.O.K. varav 3 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1909

Oändligt med potential & endast 20 min till Örebro city!

Välkommen till Hammarby 410 i vackra Närkeskil, där en unik möjlighet väntar på dig att förverkliga dina drömmar. Med en imponerande tomt som sträcker sig över hela 8060 kvadratmeter finns här en oändlig potential att skapa något alldeles extra.

Huset erbjuder en optimal planlösning med sina 110 kvadratmeter boendeyta och biarea på 79 kvadratmeter.

Nedervåningen erbjuder ett rymligt kök, vardagsrum och ett sovrum. Fullutrustat och praktiskt badrum som kan behövas renoveras för att bli en modern och bekväm plats för vardagslivet.

På övervåningen finns ytterligare två sovrum och ett allrum. Badrummet på övervåningen kan enkelt uppgraderas för att möta moderna standarder och bekvämlighets krav.

Fastighetens källare är ännu ej inredd, vilket öppnar upp för olika möjligheter och användningsområden, beroende på dina behov och önskemål.

Närkeskil är omgivet av vacker natur och grönska. Här finns möjligheter till härliga promenader, cykelturer och utflykter i det omgivande landskapet. Skogar, sjöar och vandringsleder finns i närheten. Bara ett stenkast bort hittar du Närkes Kils skola, en F–6-skola. I närheten erbjuds även livsmedelsbutik. Till Örebro tar det endast 20 minuter med bil.

Det här är en plats där du kan förverkliga dina drömmar och skapa ett unikt och personligt hem som är helt anpassat efter dina önskemål och premisser, eller möjligheten att skapa din egen verksamhet på hemmaplan.

Kontakta Maja på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för att boka en visning. Ditt nästa kapitel börjar här och nu!

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare
  • Fastighetskarta
  • Vån 1
  • vån 2
  • Källare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.