Såld

Hemvägen 2B,

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea / Tomtarea
156 / 5 370 m²
Rum
5 R.O.K.
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt

Historiskt regementeshus med potential till modernisering och investering!

VISNING? Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning.

Välkommen till detta imponerande regementshus som en gång i tiden tjänade som en symbol för styrka och historia. Med 156 kvadratmeter boyta och en rymlig tomt, erbjuder detta unika hem en möjlighet att äga en bit av det förflutna samtidigt som du har potentialen att förvandla det till ett modernt och lönsamt boende.

Beläget i hjärtat av Sannahed, Kumla kommun, erbjuder detta hus en idyllisk och fridfull omgivning. Fastigheten har anslutning till kommunalt vatten och avlopp, vilket gör det bekvämt och praktiskt för moderna livsstilar.

Denna historiska byggnad erbjuder en sällsynt möjlighet att kombinera historisk charm med framtidens möjligheter. Huset har en fascinerande historia som blandas med möjligheten till modernisering.

För närvarande är fastigheten uppdelad i tre separata lägenheter, vilket ger en stabil hyresinkomst och en möjlighet att investera i fastighetsmarknaden. Här är en översikt över de nuvarande lägenheterna:

1 rum & kök (38 kvm): Denna lägenhet är renoverad och genererar hyresinkomst på 4 250 kr per månad. Den är perfekt för dig som som söker ett första boende och är redo för omedelbar hyrning.

2 rum & kök (43 kvm): Även denna lägenhet har blivit totalrenoverad och genererar en hyresinkomst på 5 128 kr per månad. Den är attraktiv för par och mindre familjer som letar efter ett bekvämt hem.

2 rum & kök (70 kvm): Denna lägenhet är ännu inte renoverad och hyrs ut för 5 028 kr per månad. Här finns en möjlighet att förbättra och öka hyresintäkterna eller att omvandla den till en modern bostad för egen användning.

Alla hyror inkluderar förråd, parkering, varmvatten och sophämtning.

Fastigheten erbjuder en möjlighet att både njuta av hyresinkomster och att ha en personlig koppling till historien. Det finns utrymme för kreativitet och potential för ekonomisk vinning genom modernisering och omvandling av de befintliga utrymmena alternativ omvandla hela bostaden till ditt egna hem.

Förbrukningen för hyresvärden under 2023:

El: 12879

Vatten och renhållning 11918

Försäkring 10.000

Snöröjning 3500

Totalt: 38297kr

Om du är en investerare som söker en unik möjlighet eller en köpare som vill ha en bostad med en spännande historia och utvecklingspotential, då är detta hus för dig. Ta chansen att äga ditt eget stycke historia samtidigt som du formar dess framtid.

Varmt välkommen att kontakta Stefan Azar för mer information!

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.