Såld

Hökvägen 16, Pålsboda

Slutpris
1 570 000 kr
Boarea / Tomtarea
150 / 608 m²
Rum
6 R.O.K. varav 4 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1975

Hemmakär familjevilla

I gröna Pålsboda finner du ett hem som är skapat med omtanke och kärlek för familjelivet. Här möts du av en villa som andas generositet och värme, placerad i ett område som vibrerar av barnskratt och grannsamverkan. Dess lugna placering med cykelvägar och gångstigar gör att barnen tryggt kan ta sig till närliggande fotbollsplan och lekplatser, och de gröna omgivningarna bjuder in till friluftsliv och skapar en harmonisk atmosfär. Skolan (F-9) ligger lika nära.

Välkommen in genom entrédörren och upptäck en bostad som genast får dig att känna dig som hemma. Entréplanet öppnar upp till rymliga sällskapsytor där både familj och vänner kan samlas, med ett kök som inbjuder till kulinariska äventyr och gemensamma måltider. Flexibiliteten är en av denna villas styrkor, och här finns rum för såväl eftertanke som lek. Fler sovrum kan enkelt skapas, utan att påverka de stora, öppna ytorna där ni kan umgås som familj.

När kvällen faller på och höstvindarna susar, kan du njuta av den mysiga kaminens (ej i bruk) värme på övervåningen, där ett allrum leder ut till en balkong som bjuder på vacker utsikt över den prunkande trädgården och omgivning att svalka sig på efter ett bastubad (bastuaggregatet behöver bytas). Här finns rum att växa i, och ytor att fylla med liv och skratt. Utomhus väntar en stor altan (delvis under tak) som nästan smälter samman med trädgården, och ett garage med förråd som ger plats för såväl bilen som förvaring. Och trädgården är verkligen en plats för drömmar, med utrymme för både lek och odling, där du kan sätta ner spaden och låta tankarna vandra.

Med skola och förskola i närheten, och mataffären bara en promenad bort, är detta inte bara ett hem, utan en plats där familjelivet kan blomstra. Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri finns redo att visa dig vägen till ett liv i Pålsboda som du alltid har drömt om. Det är mer än ett hem, det är en framtid och en möjlighet. Det är ditt nästa kapitel.

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.