Såld

Inspelsgatan 29A, Lanna

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
121 m²
Rum
5 R.O.K.
Månadsavgift
5 885 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2018

Nästan nytt parhus i Lanna!

I omåttligt populära Lanna utanför Örebro ligger Inspelsgatan 29A. Här har du nu möjligheten att ta över en nästan ny bostadsrätt i parhus-format. Ett hybridboende där du får leva villa-liv utan att behöva bekymra dig speciellt kring det yttre underhållet. Kanske äntligen slipper du söndagar i snickarbälte, & kan här i stället ägna dig åt mer avslappnande aktiviteter på ett av husets uteplatser. Parhusen är byggda för ett praktiskt familjeliv med egna (riktigt stora) parkeringar & carports intill entrén för enkel distribution av barn & matkassar & plats för vännerna. Med bilen tar du dig snabbt ut på E18. Här bor på krypavstånd till en av Sveriges finaste golfanläggningar med allt vad en sådan kan erbjuda inkl. matbutik. En större närbutik finns även på andra sidan motorvägen i Vintorsa dit du kan ta dig på cykel. Bussar passerar området till Örebro, Fjugesta och Karlskoga. Bussen tar också med sig högstadiebarnen & gymnasieeleverna medan de yngre barnen har skola och förskola i det absoluta närområdet fullt av barn i alla åldrar.

I detta tvåplanshus om hela 5 rum & kök på effektiva 121 kvm har man låtit bygga parhuset med öppen planlösning på entréplanet för att ge hemmet en än större känsla av rymd & ljus. Här får du dessutom en egen trädgård & inglasad altan stor nog för såväl loungemöbeln som matplatsen. Här har byggherren placerat husen optimalt för att möjliggöra den insynsskyddade uteplatsen med jacuzzi. Baksidan om huset: en plats för hela familjen & dina vänner att hänga på under sköna sommarkvällar med bad & grill.

Även hemmets inre har plats för optimalt umgänge med entréplanets generösa vardagsrum & övervåningens allrum. Entréhallen är praktisk med garderob, klinkergolv & komfortabel värme som hjälper att torka blöta vinterskor. Bor du här slipper du tvättmaskinen i badrummet. Den separata tvättstugan med egen ingång har även torktumlare. Båda badrummen är helkaklade med wc, tvättställ & dusch eller badkar. De allmänna ytorna inklusive matplatsen är med en öppen planlösning mot köket. Här förbereder du förrätten i köket samtidigt som du interagerar med dina gäster i vardagsrummet. Till din hjälp i kök har du utrustning som kyl, frys, inbyggnadsugn, spishäll, köksfläkt, inbyggd mikro samt diskmaskin. Samtliga vitvaror i rostfritt utförande. Köket har gott om förvaring och en social köksö. Med sina släta & stilrena köksluckor så är köket smidigt att rengöra. Vill du spara in på disk och bjuda på hämt-mat har du alternatv båda här i Lanna-Vintrosa eller Fjugesta likaså boende för långväga gäster som B&B eller rum hos Lanna Lodge.

På det övre planet finns sovrummen samlade, extra garderober & det där allrummet. Det lilla sovrummet kanske kan få användas som gästrum eller kontor för fokuserat arbete. Det stora sovrummet har plats för en dubbelsäng & extra garderober. Med allrummet på övervåningen har du chansen att hålla popcorn-smulorna ifrån vardagsrummet (Fiber är indraget). Allrummet transformerar du lätt om till ett litet extra sovrum om framtiden kallar dig till det. Två externa förråd om vidbyggt med huset. Ena fristående vid entrén & det andra med entré via baksidan.

Varmt välkommen till ditt alldeles nya hem! Är du intresserad? Slå en pling till ansvarig mäklare Michael Kaya, eller skicka honom ett brev. +46 73 997 37 17, michael.kaya@wallenstedt.se

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.