Såld

Isgatan 11, Österplan

Slutpris
6 600 000 kr
Boarea
129 m²
Rum
4 R.O.K.
Månadsavgift
5 858 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Unik lägenhet med stort uterum och stora terrasser.

Upplev den ultimata takvåningen med fyra vackra terrasser, inklusive en inglasad på våning 9, vilket ger dig en fantastisk utsikt och solsken hela dagen med öster- och västerlägen. Denna imponerande lägenhet sträcker sig över två plan, vilket skapar ett luftigt och öppet utrymme där du kan njuta av storslagen komfort och elegans. Med fyra rum och kök, samt två helkaklade badrum med golvvärme, erbjuder denna lägenhet en oöverträffad livsstil. Vitvarorna i köket uppdaterades och byttes ut 2022. Även om det finns gemensam tvättstuga i föreningen så sköter du det mesta med egen tvättmaskin och torktumlare. Med garageplatser att hyra i huset eller på Behrn Arena tillsammans med stadens busslinjenät som sträcker sig förbi precis utanför kan du smidigt och tryggt låta bilen stå.

När du bor här har du allt du behöver inom räckhåll, med mataffärer och topprestauranger inom gångavstånd, samt närheten till naturområden som Rynningeviken och stadens parker. Träna utomhus på motionsspåren vid Svartån och Hjälmaren, eller gå till gymmet NordicWellness som ligger bara några steg bort. Har du med dig barn i din dyra flyttlass så finns skolor inom promenadavstånd inklusive populära Engelska Skolan.

Utforska möjligheterna att leva ditt drömliv på Isgatan 11. Välkommen till ett högklassigt boende med ett perfekt läge! kontakta Maja Nyman på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för att ta del av detta exceptionella boende.

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.