Såld

Isgatan 7, Öster

Slutpris
1 995 000 kr
Boarea
55 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
2 760 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Bo granne med Behrn Arena & hela Örebro Citys utbud!

Välkommen till lägenheten på Isgatan 7. Här disponerar du över 2 rum & kök om 55 kvm. När du stiger innanför entrén möts du av en praktiskt hall med klinkers på golvet & plats för hallmajoren samt någon ytterligare hallmöbel. I hallen finns även praktiskt två moduler inbyggd garderob. Här bor du med förhållandevis öppen planlösning där Vardagsrum, matplats & kök ligger i ett med fönster åt två väderstreck. Via vardagsrummet når du den inglasade balkongen samt sovrummet där rummet är inrett med en skön heltäckande matta & en garderobsvägg med skjutdörrar i spegelglas. Det helkaklade badrummet bjuder på en rejäl duschplats samt tvättavdelning med tvättmaskin & torktumlare.

Lägenheten är inte bara högkvalitativ, den ligger också i en av Örebros vassaste bostadsrättsföreningen i fråga om läge. Att bo här betyder också att du bor med närhet till sportevenemang, restauranger, frisör & caféer som ger området en egen puls! "Eyrafältet" har blivit lite av en stad i staden. Men för att ta sig till Örebro City så är det inte längre än några minuter av en promenad. Dessutom är det här ett kanon läge mot övriga delar av staden & nära till vackra parkmiljöer samt Osets naturreservat intill Hjälmaren. Till Universitetet finns bra cykelvägar & busslinjer.

Föreningen har möjlighet till garageplatser (separat kö) samt i närheten finns alternativa garagemöjligheter.

Vill du veta mer om bostaden eller komma på visning? Kontakta ansvarig mäklare Michael Kaya på +46 73 997 37 17 eller michael.kaya@wallenstedt.se

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.