Såld

Kabingatan 4B, Ladugårdsängen

Slutpris
2 595 000 kr
Boarea
81 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
5 413 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2019

Park, stad, & natur i en barnvänlig mix

Välkommen till Kabingatan 4B & denna trea på botten med egen uteplats & inhägnade gräsytor utanför. Här har du chansen att flytta till ett läge intill parken Hagen & närhet till grönska & natur, men samtidigt också bara gång- & cykelavstånd till city. Busshållplats finns alldeles utanför huset. Garageplatser i huset, som man når med hiss.

Lägenheten har en öppen planlösning & typ nyproducerad så skicket är även därefter - skönt! Ljusa ytor & parkettgolv. Entréhall med klädkammare. Badrummet är helkaklat med egna tvättmöjligheter. Det större sovrummet med klädkammare. Öppen planlösning mellan kök & vardagsrum med uteplatsen i anslutning. Matplatsen i köket rymmer 6-8 sittande & uteplatsen lika många till. Är ni fler än så & det vankas kalas finns en gemensamhetslokal i föreningen att låna. Köket är praktiskt med klassiskt släta, vita, luckor & stilren bänkskiva som går i ton med stänkskydden.

Vidare i föreningen finns övernattningslägenhet för gäster (med pentry och dusch/WC), båda med utgång till föreningens gemensamma terrass. Det finns också en gemensam tvättstuga med flertalet maskiner.

I närheten finns goda möjligheter till fritidsaktiviteter. I Backahallen finns tennisbanor & badmintonbanor. Alldeles intill här ligger Gustavsviks golfklubb med 18-hålbana samt Sörbyskogen, med aktiviteter året runt i Sörbybacken, samt trevliga motionsspår & strövområden i naturreservatet Reträtten. Det är även nära till lekplatser, fotbollsplaner & Gustavsviks äventyrsbad. Friskis & Svettis Söder ligger intill Coop, & det är inte långt till ICA Maxi vid Universitet eller jourlivs, kiosker & små restauranger.

Är du intresserad? Välkommen in med ditt intresse så tar vi hand om dig. I första hand finns Michael Kaya som nås på +46 73 997 37 17 eller michael.kaya@wallenstedt.se.

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.