Såld

Kasten Ottergatan 2, Oskarstorget

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea
103 m²
Rum
3.5 R.O.K.
Månadsavgift
5 269 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Hiss, balkong, parkeringsplats och öppenspis!

Beläget på sköna Öster vid Oskarstorget kan du förena stadslivet med en aktiv livsstil nära naturupplevelser som Stadsparken och naturreservatet Oset som också bidrar till den idylliska atmosfär som området andas. Här bor du praktiskt nära all tänkbar samhällsservice där dessutom en ICA-butik ligger strax utanför din port. Bostaden erbjuder även garanterad parkeringsplats på innergården. För dig som föredrar att cykla, finns det fantastiska cykelvägar runt omkring och stadsbussen trafikerar strax förbi.

Lägenheten renoverades 2017 till en perfekt kombination av gammaldags charm och modern bekvämlighet. Dess rymd, ljus och luftighet gör att du omedelbart känner dig välkommen. Ett stort plus är den eldningsbara öppna spisen, och den vackra fiskbensparketten som ger extra värme och mysfaktor till rummen. Köket har renoverats med smak och omsorg, utrustat med högkvalitativa vitvaror och en robust granitbänkskiva.

För att förbättra din vardag erbjuder lägenheten flera smarta förvaringslösningar, inklusive inbyggda garderober med skjutdörrar i sovrummet och en vackert platsbyggd hyllsektion i matsalen. Lägenheten är även utrustad med en hiss och en balkong i sydvästläge som vätter mot den lugna innergården, vilket gör att du kan njuta av solen från förmiddagen till kvällen.

Lägenheten är också utrustad med fiberoptik för snabb internetanslutning.

Oavsett om du är ute efter en harmonisk livsstil omgiven av natur eller om du söker bekvämligheten av stadslivet, erbjuder denna lägenhet ett idealiskt hem. Med sin vackra design, moderna bekvämligheter och fantastiska läge, är detta verkligen en plats där du kan trivas och njuta av livet till fullo.

Mycket charmig lägenhet i gammal stil, välbevarad efter renovering 2017. Finns hiss, balkong och eldningsbar öppen spis. Fina förvaringslösningar som inbyggda garderober i sovrummet med skjutdörrar, och en vacker platsbyggd bokhylla i matrummet. Lägenheten är alltigenom Rymlig, ljus och luftig.

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.