Såld

Kasten Ottergatan 4, Oskarstorget

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
84 m²
Rum
2.5 R.O.K.
Månadsavgift
3 667 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Drömmig bostad med rejält svängrum!

Beläget på sköna Öster vid Oskarstorget kan du förena stadslivet med en aktiv livsstil nära naturupplevelser som Stadsparken och naturreservatet Oset som också bidrar till den idylliska atmosfär som området andas. Här bor du praktiskt nära all tänkbar samhällsservice där dessutom en ICA-butik ligger strax utanför din port. Bostaden erbjuder även möjlighet till parkeringsplats på innergården. För dig som föredrar att cykla, finns det fantastiska cykelvägar runt omkring och stadsbussen trafikerar strax förbi. Cykeln förvaras tryggt i låst cykelförråd.

Lägenheten är renoverad till en perfekt kombination av gammaldags charm och modern bekvämlighet. Dess rymd, ljus och luftighet gör att du omedelbart känner dig välkommen. Ett stort plus är den stämningshöjande öppna spisen, och den vackra fiskbensparketten som ger extra värme och mysfaktor till rummen. Köket har renoverats med smak och omsorg, utrustat med högkvalitativa vitvaror och en praktiskt bänkskiva i passande färgsättning. Här finns även ett helkaklat badrum. För att förbättra din vardag erbjuder lägenheten flera smarta förvaringslösningar, inklusive rikligt med garderober i sovrummet , klädkammare och inte tala om kökets otroligt charmiga skafferi. Lägenheten är också utrustad med fiberoptik för snabb internetanslutning (eget abonnemang).

Den välbärgade föreningen har renoverats under senare år med bl.a. nytt tak och nya fönster men också moderniserat tvättstugan och renoverat övernattningsrummet. Trots sina investeringar så har inte behovet av att höja avgifterna funnits och diskussioner pågår för möjligheten att bygga på balkonger. Oavsett om du är ute efter en harmonisk livsstil omgiven av natur eller om du söker bekvämligheten av stadslivet, erbjuder denna lägenhet ett idealiskt hem. Med sin vackra design, moderna bekvämligheter och fantastiska läge, är detta verkligen en plats där du kan trivas och njuta av livet till fullo.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.