Såld

Kils-Nytorp 264,

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
70 / 20 / 3 000 m²
Rum
4 R.O.K. varav 3 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1950

Välkommen hem!

Intill Kilsbergens väldiga vildmark, och intill en pittoresk porlande bäck ligger denna pärla, ett charmigt 1-plans fritidshus eller permanentboende som strålar av värme och välkomnande atmosfär. Huset, som skänker möjlighet till ett friluftsliv året-om, gömmer sig fyra rymliga rum inklusive ett kök där harmonin flödar fritt mellan de ljusa väggarna och den öppna planlösningen. Det stora vardagsrummet och allrummet dansar i takt med ljuset från den sprakande kaminen, och entréhallen, med sina praktiska garderober, öppnar famnen för besökare.

Varje morgon bjuder dagen in med solens första strålar som smeker altanens golv, och varje kväll kan avrundas med ett hälsobringande bastubad och uterummets stillhet. Altanen, som ligger mot söder, är en trogen följeslagare genom dagens alla timmar och stunder.

Omgivningen är en symfoni av natur och frihet, där skogens viskande löv och närliggande Göljestigens tysta stigar berättar om äventyr och hemligheter. Närliggande Ånnaboda bjuder på fritidsanläggningar med en mängd aktiviteter, och de lokala inköpen vid Coop Garphyttan förser hemmet med dagens behov, och grillkvällarnas tillbehör. Med en luftvärmepump och en mysig kamin är varje säsong en ny upplevelse, en ny chans att skapa minnen för livet.

Maja Nyman på Wallenstedt Fastighetsmäkleri kontaktar du med ditt intresse som även hjälper dig vidare i processen.

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.