Såld

Kornellvägen 20, Bettorp

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
55 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 481 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Smart planerad tvårummare med balkong mot lugn innergård!

Välkommen till Kornellvägen 20 & den här ljusa & fräscha lägenhet. Tillsammans med stora fönster & ljusa interiör-val gör det här hemmet luftigt. Känslan av exklusivitet påminns även genom interiörens komponenter såsom bl.a. genomgående parkettgolv, & helkaklade väggar & klinkergolv i våtrummet. Ett praktiskt hem med egen tvättmaskin, torktumlare & generöst med garderober i lägenheten. Bostadens allmänna ytor med vardagsrum & matrum är med en öppen planlösning mot köket. Här förbereder du förrätten i köket samtidigt som du med enkelhet interagerar med dina gäster i vardagsrummet. Via vardagsrummet finns balkong. Till din hjälp i ditt kök har du utrustning som kombinerad kyl & frys, inbyggnadsugn, spishäll, diskmaskin, samt mikro. Köket har gott om förvaring. Med sina klassiskt släta & stilrena köksluckor så är köket smidigt att rengöra.

Gästerna tar med fördel stadsbussen hem till er, men det fungerar likväl att ta bilen utan att de behöver leta speciellt länge efter en parkering. Det går bra att ställa sig på gatan -kostnadsfritt- eller låna en gästparkering. För din egen del så finns det parkeringar att hyra av föreningen (separat kö) för 200 kronor i månaden (elbilsplats finns). Apropå pengar så vill vi nämna att det här är ett lågenergihus med lägre energikostnader varför hushållet får mer pengar över till annat än annars jämförbara boenden. Nu kanske du kan lägga den där extra slanten på ett gymkort & låta elljusspåret få vila under vintern. Närområdets gym: Gnugg alt. 24/7 vid Mejeritorget. Närområdets elljusspår: Lillåspåret (slinga 3-10 km).

I närområdet finns lokala restaurangen Bettorps Kök och Pizzeria & båda stadens cykelbud hemkörning till adressen.

Boka en privatvisning idag!

Vill du veta mer om bostaden, eller exempelvis fakta som att det tar 15 minuter att cykla från Kornellvägen till Wallenstedts kontor på Stortorget? Kontakta då ansvarig mäklare Mattias Fredriksson på 073-9973141 eller mattias.fredriksson@wallenstedt.se och stort lycka till önskar vi alla på Wallenstedt!

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.