Såld

Kornellvägen 22, Bettorp

Slutpris
1 895 000 kr
Boarea
76 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
4 252 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Radhuskänsla

Välkommen till Kornellvägen 22 & denna hybrid med attribut som skapar känsla av ett radhusboende. Lägenheten ligger på bottenplanets gavel med egen entré. Karaktäristiskt för radhus är dess egna träaltaner i söderläge med gräsmattor utanför vilket Kornellvägen 22 likaså bjuder på. Här kan du lätt greja med något inomhus samtidigt som du då & då slänger ett tryggt getöga på barnen eller barnbarnen i lekparken på gården! Familjevänligt är området med gångavstånd till förskola & grundskola upp till årskurs 9.

Det är ett ljust och fräscht hem du välkomnas till med ca 2,70 meter till tak. Tillsammans med stora fönster åt tre väderstreck gör hemmet större & luftigare. Känslan av exklusivitet påminns även genom interiörens komponenter såsom bl.a. genomgående parkettgolv, helkaklade väggar & klinkergolv i våtrum, samt granitskiva i köket. Ett praktiskt hem med egen tvättmaskin, torktumlare & förrådet direkt i lägenheten. Bonus är att förrådet är tillräckligt stort för att rymma hemmakontoret om garderoberna i hallen räcker till.

Bostadens allmänna ytor med vardagsrum & matrum är med en halvöppen planlösning mot köket. Här förbereder du förrätten i köket samtidigt som du med enkelhet interagerar med dina gäster i vardagsrummet. Till din hjälp i ditt Marbodalkök har du utrustning som kyl, frys, inbyggnadsugn, spishäll, mikro samt diskmaskin. Köket har gott om förvaring med bl.a. skåp upp till taket. Öppen planlösning men ändå inte var det vi sa! Det betyder att du slipper se diskberget när ni fortfarande sitter kvar runt matbordet & sippar på det sista av dessertvinet. Spar disken till imorgon! Med sina klassiskt släta och stilrena köksluckor så är köket dessutom smidigt att rengöra. Blir det till väldigt sent och den lokala restaurangen Bettorps Kök och Pizzeria har hunnit stänga så erbjuder båda stadens cykelbud hemkörning till adressen.

Gästerna tar med fördel stadsbussen hem till er, men det fungerar likväl att ta bilen utan att de behöver leta speciellt länge efter en parkering. Det går bra att ställa sig på gatan -kostnadsfritt- eller låna en gästparkering. För din egen del så finns det parkeringar att hyra av föreningen (separat kö) för 200 kronor i månaden (elbilsplats finns). Apropå pengar så vill vi nämna att det här är ett lågenergihus med lägre energikostnader varför hushållet får mer pengar över till annat än annars jämförbara boenden. Nu kanske du kan lägga den där extra slanten på ett gymkort & låta elljusspåret få vila under vintern. Närområdets gym: Gnugg alt. 24/7 vid Mejeritorget. Närområdets elljusspår: Lillåspåret (slinga 3-10 km).

Vill du veta mer om bostaden, eller exempelvis fakta som att det tar 15 minuter att cykla från Kornellvägen till Wallenstedts kontor på Stortorget? Kontakta då ansvarig mäklare Michael Kaya på 073 997 37 17 eller michael.kaya@wallenstedt.se och stort lycka till önskar vi alla på Wallenstedt!

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.