Såld

Kungsgatan 42A, Söder

Slutpris
2 375 000 kr
Boarea
60 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
4 318 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Välkommen till ett hem mitt i hjärtat av staden, men med den stillhet och ro som normalt bara förknippas med landsbygden. På innergården inom brf Stenhuggare, hittar du denna unika juvel - en marklägenhet med radhuskaraktär! Inom detta radhusliknande komplex möts du av en rejäl stensatt uteplats. Den är väl inbäddad i den privata innergården, avskärmad från stadens brus, med plats för flera möbelgrupper. Här kan du avnjuta ditt morgonkaffe eller bjuda in vänner till sommarens grillkvällar. Ljudet av trängseln på stadens gator når inte hit; istället är det ett lugnt och avslappnat ljudlandskap som omger dig.

Öppnar du dörren till lägenheten möts du av en interiör som andas både tidlöshet och modernitet. Lägenheten är totalrenoverad med en harmonisk palett av väl matchande kulörer. Den ljusa fiskbensparketten reflekterar det naturliga ljuset som strömmar in genom fönstren. Köket, hjärtat i hemmet, har en stilfull inredning, komplett utrustad med diskmaskin och vinkyl. Och som kronan på verket, en genomtänkt planlösning där matplatsen och vardagsrummet flyter ihop för en ännu ljusare, öppnare och social inomhusmiljö.

Det lyxiga badrummet presenterar en sofistikerad grå färgsättning på både kakel och klinkers, och skapar en känsla av elegans och avkoppling. Sovrummet är inte heller något undantag från denna hemma-lyx. Här har du en hel garderobsvägg, med subtilt inmålade garderobsdörrar, redo att rymma alla dina kläder och accessoarer.

Men vad vore ett hem i city utan stadens utbud vid dina fötter? Här har du allt du kan önska inom en kort promenad; restauranger, butiker, kultur och annan service. Och även om dina vänner kanske tar bilen eller en Voi för att besöka, så kan de lika enkelt ta sig hit med kollektivtrafik från alla hörn av länet. Om kvällen drar ut på tiden och det blir för sent för hemfärd? Oroa dig inte, föreningen erbjuder en övernattningslägenhet med två rum, eget pentry och badrum.

För en bilburen finns det också möjlighet att hyra garageplatser av föreningen. Det här är det perfekta stadsboendet, med en mix av stadspuls och rofyllt hemmaliv, som väntar på dig på Kungsgatan 42A. Välkommen hem. Vill du veta mer om bostaden eller lämna ditt intresse? Kontakta ansvarig mäklare Michael Kaya på 073 997 37 17 eller michael.kaya@wallenstedt.se! Lycka till med ditt nya boende önskar hela familjen Wallenstedt!

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.