Såld

Kungsgatan 52A, Söder

Slutpris
2 795 000 kr
Boarea
91 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
7 839 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Stilsäker vindsvåning med charm

Denna vackra vindsvåning kommer att charma dig direkt! Välkommen till en unik bostad med en personlig touch.

Belägen högst upp i en vacker byggnad på Kungsgatan i Örebro, erbjuds en inbjudande lägenhet. Innanför entrédörren leder en trappa i sten dig upp först till hallen och sedan till bostadsplanet. Tillsammans med de putsade väggarna och den öppna rymden skapar entrén karaktär för hela bostaden. Takkuporna, snedtaken och de putsade murstockarna ger lägenheten den känsla som en vindsvåning bör ha. Utöver detta utmärker sig lägenheten med en balkong i västerläge samt fönster som sträcker sig åt två väderstreck, vilket skapar mycket ljusinsläpp.

Vardagsrummet är rymligt med en öppen planlösning mot köket vilket ger möjlighet till flexibel möblering. I det moderna och stilrena köket finns gott om plats för att njuta av gemensamma måltider. De generösa sociala utrymmena gör det enkelt att bjuda in vänner utan trängsel.

Badrummet är ljust och modernt, har stor dusch samt en praktisk tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är välförsörjd med förvaringsutrymmen och det finns ett charmigt skafferi i köket. Det finns två sovrum, varav det ena har direkt tillgång till en balkong med utsikt över den grönskande innergården, komplett med utemöbler och grillmöjligheter för härliga sommarkvällar. Vindsvåningen är utrustad med luftkonditioner som gör den behagligt sval på sommaren.

Centrums utbud ligger runt hörnet. Matinköp är bekvämt med både Coop och ICA inom gångavstånd och med nära tillgång till uppskattade restauranger, caféer och butiker. Oavsett om du föredrar att handla hem, njuta av en spontan picknick i parken eller umgås på din lokala restaurang, har du gott om alternativ att välja mellan. Det är nära till kollektivtrafik och du går till södra station på mindre än tio minuter om du ska resa längre.

Föreningen är väl försörjd med parkeringsplatser. Parkering följer inte med lägenheten men kötiden brukar vara kort. Det finns laddmöjlighet för elbil på ett par av platserna och det är förberett för att kunna sätta upp fler laddare vid behov. Cykeln står säkert under tak på gården då det krävs kod för att komma in genom grinden. För de som älskar träning och motion finns det flera möjligheter i närområdet. Både Gustavsvik och Eyrafältet ligger inom promenadavstånd.

Du är varmt välkommen att boka en visning eller få mer information genom att kontakta Stefan Azar.

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.