Såld

Kungsgatan 52B, Centrum

Boarea
85 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
6 404 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Gå direkt till bilderna och låt dig förälskas av denna vindsvåning!

Denna charmiga vindsvåning kommer att få ditt hjärta att smälta! Välkommen till en unik bostad med massor av personlighet. Belägen högst upp i en imponerande byggnad, erbjuds en välkomnande lägenhet med karaktäristiska snedtak som direkt märks redan i hallen. En av få lägenheter med balkong och fönster åt två väderstreck ger ett magiskt ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt och stilrent kök med plats för flera personer att njuta av måltider tillsammans, samt ett rymligt, modernt badrum med en stor dusch och praktisk tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten har även ett välproportionerat vardagsrum som enkelt går att möblera som en vill och som skapar en social atmosfär med öppen planlösning mot köket. De generösa sociala utrymmena gör det möjligt att bjuda in vänner utan att trängas. Dessutom finns två sovrum, varav det ena har direkt tillgång till en balkong som vetter mot väster och den grönskande innergården där utemöbler finns och grillmöjligheter för trevliga sommarkvällar.

När det gäller matinköp, har du Coop och Ica inom bekvämt gångavstånd, så du kan enkelt köpa alla nödvändiga grilltillbehör. Om du inte känner för att grilla eller vädret inte klaffar, finns det också uppskattade restauranger inom kort avstånd från porten. Dessutom finns det pizzerior, fler caféer och ett bageri inom räckhåll. Oavsett om du vill handla hemma, njuta av en spontan picknick i parken eller umgås på din lokala restaurang har du gott om alternativ att välja mellan.

Att bo med city-livet precis utanför din dörr, kan det vara en utmaning att hitta parkeringsplatser. Men oroa dig inte, här kan du hyra din egna parkeringsplats (separat kö). Även om du har fördelen av att ha en bil, är cykeln fortfarande ett utmärkt transportmedel i Örebro, och det finns gott om cykelparkeringar på gården och ett väl utbyggt cykelnät i området. För den som är intresserad av träning och motion finns det gott om möjligheter i närområdet.

Du är varmt välkommen! Om du vill boka en visning eller få mer information, kontakta Stefan Azar.

Visa hela beskrivningen

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.