Såld

Kyrkvärdsvägen 1, Almby

Slutpris
1 295 000 kr
Boarea
64 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
4 153 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1954

Stilfull trea med balkong!

Här ges du chansen att förvärva en fin tre-rummare för ett riktigt humant pris. Låg avgift på det dessutom! Det är nära universitetet så varför inte hyra ut ena rummet till en student för att bättra på både hushållsekonomin eller möjliggöra din bostadsresa? Ja, gästrummet passar såklart även som ett barnrum eller arbetsrum. Här vill vi inte begränsa dig på något sätt! Du är fri att trivas här bäst du vill. Området är barnvänligt med flertalet förskolor att välja på & grundskolor upp till årskurs 9. Det trevliga köket inbjuder till glädjande matlagning både till vardags som fest! Idag inredd med köksö med några mingel-platser och middagsbordet i det rymliga vardagsrummet. Köket är fullrustat med allt du behöver för en lyckad kväll, & vardagsrummet är som gjort för ett skönt efter-häng med ytor för soffgrupp & kompletterande möblemang! När vädret tillåter så kanske balkongen får bjussa på för-drinken? Badrummet är helkaklat & du kan tillåts slippa turerna till en extern tvättstuga - med plats för installation av egen tvättmaskin & torktumlare. Välkommen hem!

Almby bjuder på ett rikt cityliv nära till stadskärnan. Hemmavid har du inte några större svårigheter att hitta en parkering för bilen som du faktiskt även kan låta stå; genom området passerar såväl prioriterade cykelvägar & stadsbussar som tar dig till stadskärnan & univeristetet. Inte nog med närheten till stans fulla utbud så har du i det direkta närområdet motionsspår med utegym, sportanläggningar, gym & naturreservat för att sköta den egna träningen. Runt området finns även restauranger, samt stans största mataffärer.

Intresserad av att slå till eller har du några fler funderingar om bostaden? Hör av dig till Mattias Fredriksson på Wallenstedt så hjälper han dig!

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.