Såld

Lännäs 510, Odensbacken

Slutpris
750 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
47 / 15 / 2 739 m²
Rum
3 R.O.K. varav 1 sovrum
Typ
Fritidshus
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1929
  • Bokad visning. Anmälan görs via mäklarens hemsida klicka ’’Läs mer hos mäklaren’’ och sedan ’’Anmälan’’. Varmt välkommen!
    sön 19 maj, 12:00-12:30
    Anmälan

Charmigt fritidshus, vinterbonat, med nära till naturens skatter!

Detta vinterbonade fritidshus utgör en fridfull tillflyktsort belägen i en lantlig idyll. Här, omgiven av en öppen tomt som fångar solens strålar från gryning till skymning, erbjuds en harmoni mellan inomhus- och utomhusliv. Den som önskar skugga under varma sommardagar kan finna tillflykt under den lummiga syrenbersån, en naturlig samlingsplats för vila och umgänge. Tomten bjuder inte bara på generösa ytor, med plats för flera besökande husbilar samtidigt, utan även på en skatt av fruktträd och bärbuskar – en verklig dröm för barnens ivriga fingrar. Möjligheten att ansluta till fiber vid tomtgränsen ger en modern anslutning, medan 4G redan idag säkerställer uppkoppling för internet och TV.

Inne i huset välkomnas man av en ljus hall som leder till husets hjärta: ett lantligt kök utrustat med både moderna bekvämligheter och en charmig vedspis, perfekt för långkok och bak. Kökets vitvaror från 2015 lovar funktion och stil, medan det rymliga vardagsrummet, utrustat med en kakelugn, erbjuder värme och samlingspunkt för familj och vänner. På övre plan öppnar sig ett nyrenoverat sällskapsrum i en stil sammanflätat med husets lantliga karaktär, betonad av synliga takbjälkar. Sovrummet utstrålar värme och trivsel, med en gjutjärnskamin som bidrar till rummets mysiga atmosfär.

Området runt detta fritidshus är rikt på aktiviteter och upplevelser. Med cykelavstånd till färjan som förbinder med Vinön, där kända artister uppträder, öppnas dörrar till kulturella och kulinariska äventyr. Närliggande Odensbacken erbjuder allt från matbutiker till matställen och konditori med café, medan närområdets badplatser och fiskevatten inbjuder till dagar fyllda av sol och bad. Utflyktsmål som Katrinelunds Gästgiveri och Vinöns Värdshus kompletterar erbjudandet med sina gastronomiska upplevelser. För den naturälskande finns även lätt tillgängliga bär- och svampskogar, samt Vinöleden, en cykelled som passerar precis vid huset, vilket ger perfekta förutsättningar för aktiva dagar i det fria. Denna pärla är således mer än bara ett fritidshus; det är en bas för äventyr, och avkoppling, där varje dag kan få erbjuda något nytt att upptäcka och uppskatta.

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.