Såld

Läppe Stenvred Hamn 3, Läppe

Slutpris
1 050 000 kr
Tomtarea
657 m²
Typ
Tomt
Upplåtelseform
Friköpt

båtplats tillhörande tomten ingår

Välkommen till Läppe och Stenvred Hamn 3. Här erbjuds nu till försäljning en byggklar tomt om 657 kvm med en möjlig byggnation av villa. Här kommer du bo väldigt strandnära. Till tomten hör kommunalt vatten och avlopp och fastigheten har 765 000 kronor i uttagna pantbrev vilket du kan börja nyttja.

Fastigheten ligger innanför detaljplanerat område: detaljplanen medger byggnation av ett bostadshus med en byggnadsarea om max 120 kvm, 1 våningsplan samt loft, utan källare, med en yttre höjd om max 4 meter och en taklutning om 10-37 grader.

Befintligt bygglov finns på ett hus där säljaren arbetat tillsammans med Anders Holmberg Arkitekter. Ytterligare information, bilder, ritningar och bygglovsinformation kan fås via mäklaren och arkitekten Anders Holmberg.

Fastigheten har del i samfällighet och gemensamhetsanläggningar såsom för de boende i det närmaste kvarteret bad och/eller båtanläggning, och grönområdet. Här finns eller finns planerat för promenadstråk/gång- och cykelväg runt området med en strandpromenad och tanken är att parkområdet runt ska vara s.k. naturmark. Här finns småbåtshamn, karaktäristiska sjöbodar, upptagningsplats för båt och båtuppläggningsplats. För att veta mer vad du kan bygga och vad området kan erbjuda vänligen öppna och läs dokumentet "Detaljplan".

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson
  • idéskiss byggnation som finns bygglov för.
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.