Såld

Lärarvägen 21, Odensbacken

Boarea / Biarea / Tomtarea
110 / 63 / 1 596 m²
Rum
5 R.O.K. varav 4 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1955

Modern familjevilla för hela familjen att trivas!

Varmt välkomna till Odensbacken - en idyllisk ort präglad av gemenskap och god samhällsservice. Här finner du allt från skola till vårdcentral och välsorterad matbutik. Odensbackens charm förstärks av dess familjevänliga prägel med bl.a. ett uppskattat café och konditori, samt lättillgängliga matställen. Med förstklassiga kommunikationer och närheten till Kumla och Örebro är Odensbacken perfekt för pendlande familjer i alla skeden av livet, och dess familjeekonomiska fördelar är oslagbara.

Lärarvägen 21 presenterar en villa som hållits i ett uppdaterat skick genom åren och erbjuder fem sovrum, ett renoverat badrum och toalett, ett fullutrustat kök och ett vardagsrum med kamin. Här finns även en trivsam gillestuga, förråd, garage, uteplatser. Den stora hörnträdgården erbjuder frukt i form utav äpplen, päron, körsbär och plommon. Några av de moderna bekvämligheterna inkluderar fiberoptik via Stadsnät samt nyinstallerade fönster. Både garagets och husets tak har fått en var sin omläggning.

Med en nästan ny takbeklädnad, en praktiskt tegelfasad, effektiv fjärrvärme och utbytta fönster, är detta hus redo att bli ditt nästa hem att trivas i från start. Låt det tjäna dig och din familj väl, innan det är åter dags för nästa kapitel. För mer information om både området och bostaden, utforska de olika flikarna i annonsen eller låt bilderna berätta sin tydliga historia. Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri ser fram emot att hjälpa er vidare på er bostadsresa!

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.