Såld

Ledgränd 22, Solhaga

Slutpris
1 295 000 kr
Boarea
79 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
5 433 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Varmt välkommen till denna lägenhet om tre rum och kök på Ledgränd 22 i Solhaga i utkanten av Karlslunds herrgårdsmiljö! Med ett naturnära och familjevänligt läge på populära, trygga och trivsamma Stödjegränd ligger detta ljusa, hemtrevliga och väldisponerade lägenheten med mycket dagsljus och bra planlösning. Läget i Solhaga lämnar ytterst lite att önska för en familj som har höga krav på sitt boende och bland annat ligger Haga centrum typ tvärs över området.

Ledgränd 22 erbjuder en rymlig genomgångslägenhet på det övre planet med en privat balkong. Lägenheten består av tre rum och kök, varav två sovrum. Den förstklassiga lägenheten har två toaletter, varav en är utrustad med badkar och tvättmaskin för bekvämlighet. Köket har gott om plats för ett matbord. Hallen är väl placerad mitt i lägenheten och har en praktisk garderob för förvaring av ytterkläder och skor.

Föreningen har flertalet parkeringsalternativ. Bland annat finns p-platser med eller utan laddstolpe, och garageplatser. Separat kö för parkering.

BRF Solhaga är trivsamt bilfritt med innergårdar som istället inramas av grönskande miljöer och flertalet lekparker för ett trivsamt och tryggt familjeliv. Från här är det gångavstånd till mataffärer, restauranger, vårdcentral. Läs mer om området för att veta vilken buss som tar dig direkt till city och vad den närliggande har att erbjuda såsom motionsspår och Karlslunds herrgård.

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.