Såld

Lillbackavägen 11,

Slutpris
2 295 000 kr
Boarea
72 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
4 971 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2018

Lgh med högt till tak och inglasad balkong

Välkomna till Lillbackavägen 11 och denna bekväma bostad som ligger högt upp i huset, vilket erbjuder en fantastisk utsikt över närliggande grönområden. Lägenheten badar i ljus tack vare dess vackra ljusinsläpp och dess höga takhöjd förstärker känslan av rymd och lyx. Genomtänkt planlösning med öppet mellan vardagsrum och det välplanerade köket. Det stora fönstret invid köksbänken ger inte bara en strålande utsikt, utan säkerställer även att solens strålar når ända in till entrén.

En av bostadens juveler är den stora inglasade balkongen, en plats där du kan njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. En idealisk plats för avkoppling, kanske med en god bok eller i sällskap av nära och kära. Båda sovrummen präglas av fina ytskikt och samma eleganta trägolv som går igen genom hela bostaden, vilket skapar en harmonisk och enhetlig känsla. För den som uppskattar god förvaring finns en tillhörande klädkammare strategiskt placerad invid sovrummen samt ett externt praktiskt förråd. Det moderna badrummet innehåller en tvättavdelning, utrustad med både tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden ligger i en ekonomiskt stabil och populär förening, mitt i omtyckta Södra Ladugårdsängen. Ett stenkast från bostaden finner du golfbanan, flera restauranger, ett nytt närcentrum, samt gym som bl.a. Friskis & Svettis. Handla dina vardagsbehov smidigt på Coop som ligger strategiskt placerad bara 200 m från din dörr. Om du önskar nå citys pulserande liv är det bara en fem minuters cykeltur bort. För den som vill ta bussen finns en hållplats strax utanför bostaden och för bilägaren finns ett bekvämt parkeringshus i närheten.

Möjligheterna är oändliga och tillsammans med det familjevänliga omgivningarna passar bostaden för alla generationer. Med sin centrala placering nära grönområden, lekparker, skolor, bekvämligheter och en solbelyst balkong, är detta verkligen en drömbostad för den moderna stadsbon.

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.