Såld

Lillbackavägen 13,

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
41 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 265 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2018

Välkommen till Lillbackavägen 13 och denna optimalt planerade tvårumslägenhet. Lägenheten är nästan ny och belägen på våning två med en stor balkong. Balkongen är perfekt för sommaren då den ligger i s-läge och blir en naturlig förlängning av bostadens sällskapsytor. Planlösningen är social med öppen design mellan det fullt utrustade köket, matplatsen och vardagsrummet. Köket är stilfullt och har rostfria vitvaror, inklusive Kyl & Krys, diskmaskin, mikrovågsugn, spishäll, ugn och fläkt. Sovrummet har fasta garderober och rymmer en säng med kompletterande möbler. Badrummet är helkaklat och har en dusch, tvättmaskin och naturligt ljus. Entrén är stor och ljus med praktiskt klinkers innanför dörren. I hallen finns ytterligare garderober.

Bilen kan parkeras i parkeringshus via en separat aktör, medan cykeln och barnvagnen kan ställas under tak inomhus. Med cykeln tar du dig snabbt till city som ligger cirka två kilometer bort. Universitetet ligger inte långt borta, och du har gångavstånd till Friskis & Svettis och Stora Coop.

Om du vill ha mer information om till exempel dagis, mataffärer och busslinjer hittar du det under annonsens olika flikar. Tveka inte att höra av dig till Michael om du har fler frågor eller vill boka en visning. Vi på Wallenstedt Fastighetsmäkleri önskar dig lycka till med ditt nya boende!

Bostaden är registrerad som 1,5rok i förening men omgjord till 2rok.

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.