Såld

Lindesbygatan 2, Lindesberg

Slutpris
2 295 000 kr
Boarea
104 m²
Rum
4 R.O.K.
Månadsavgift
5 300 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2019

Modernt familjeboende i Lindesby: Nära stad och natur!

Denna nästan nya bostad i det eftertraktade och barnvänliga Lindesby erbjuder en idealisk kombination av stadsnära komfort och naturnära levnad. Belägen en behaglig cykeltur från stadskärnan, med skogens lugn runt hörnet, står denna bostadsrätt med hörnläge redo att välkomna sin nya familj. Med välplanerade 104 kvm fördelade på två plan, är den perfekt för den moderna familjen. Den öppna planlösningen på bottenvåningen leder ut till en rymlig och nyligen uppdaterad uteplats på 21 kvm, komplett med ny trall från 2023 och ett inbjudande inglasat uterum från 2021. Idealiska ytor för familjeaktiviteterna och avkopplingen i det fria.

Inne i huset möts man av en genomgående hög standard med en smakfull och praktisk design. Hallen, med sin ekparkett och målade väggar, erbjuder ett varmt välkomnande. På bottenvåningen finner man ett rymligt och ljusfyllt vardagsrum med direkt tillgång till det inglasade uterummet, samt ett elegant kök med ljusa, profilierade köksluckor och moderna, och påkostade vitvaror. Köket och vardagsrummet är designade för både social samvaro och daglig funktion. Badrummet på nedervåningen, med klinkers och väl valda detaljer, innehåller alla nödvändigheter inklusive tvättmöjligheterna. På övervåningen finns tre välplanerade sovrum med ekparkett och lugn färgsättning, vilket skapar en fridfull atmosfär för vila och avkoppling. Allrummet på samma våning är mångsidigt och kan tjäna som TV-hörna, ungdomshänget eller hemmakontor, beroende på familjens behov.

Lindesby är ett område som erbjuder det bästa av två världar – stadens bekvämligheter inom gångavstånd, kombinerat med naturens närhet och lugn. Området är perfekt för familjer med närhet till både skola och förskola, vilket skapar en trygg och barnvänlig miljö. De vackra omgivningarna och promenadstråken runt området är idealiska för rekreation och naturupplevelser. Det är ett område där man kan njuta av ett lugnt och avkopplande liv, samtidigt som man har enkel tillgång till stadens puls och bekvämligheter. Detta hem i Lindesby representerar en unik chans att uppleva en harmonisk balans mellan ett familjeinriktat, bekvämt och naturnära livsstil, vilket gör det till en attraktiv plats för alla som söker det bästa av båda världarna.

Kontakta Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för mer information och ditt intresse.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.