Såld

Lövstagatan 46D, Väster

Slutpris
795 000 kr
Boarea
40 m²
Rum
1.5 R.O.K.
Månadsavgift
3 615 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1945

Perfekt instegslägenhet för studenten! 1,5 rum och kök.

Välkommen till Väster, som erbjuder ett brett utbud av mataffärer, kaféer, restauranger och parker. Här befinner du dig ett stenkast från Örebros pulserande stadskärna och samtidigt lugnet från det närliggande naturreservatet Boglundsängen. I den grönskande innergården finner du fruktträd och kryddträdgård att nyttja för att förgylla dina maträtter. I bostadsrättsföreningens gemensamma lokaler finner du ett välutrustat gym för träningspasset, ett pingisrum, två rymliga tvättstugor och förråd som tillhör lägenheten i både källaren och på vinden. Och skulle du planera en sen grillkväll med vänner på innergården, kan ni utan bekymmer hyra föreningens gästrum för en behaglig övernattning.

Om du söker en stilfull, funktionell och kostnadseffektiv bostad med en genomtänkt planlösning, har du hittat rätt. Ta hissen till andra våningen och stig in till en ljus hall där solstrålarna dansar in genom lägenhetens fönster från två väderstreck. Allrummet, generöst i sin utformning, rymmer både en loungedel, sängplats och arbetsyta. Vidare finner du ett kaklat badrum med badkar som är förberett för egen tvättmaskin, en balkong med utsikt åt öster som nås via matrummet, ett välutrustat Marbodal-kök och gott om inbyggd förvaring. För den uppkopplade livsstilen är lägenheten kopplad till fibernätet (aktivering av eget abonnemang krävs).

Inom en kort promenad från porten hittar du bl.a. Matöppet Lövstahallen och Restaurang Nobel, för inköpen av ingredienser till vardagsmåltiderna eller utematen för de kvällar när du önskar en paus från köket. Precis utanför dörren har du närmaste busshållplats med direktbuss till universitetet och city. För dig med bil finns parkering att hyra på innergården, medan gatan erbjuder kostnadsfria parkeringsalternativ. Läs mer om lägenheten och föreningen under annonsens olika flikar.

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.