Såld

Lyckåsvägen 19,

Boarea / Biarea / Tomtarea
101 / 53 / 1 062 m²
Rum
4 R.O.K. varav 3 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1928

Storslagen utsikt över Möckeln

Villan, om 4 rum och kök, ligger belägen i en av Karlskogas mest eftertraktade områden och erbjuder inte bara en utsikt att drömma om över sjön Möckeln och den idylliska staden, utan även en omedelbar närhet till allt som hjärtat begär. Med en panoramavy som låter dig blicka ut över hela Karlskoga, kommer du att känna dig "som herren på täppan", som det så vackert beskrivs. Entréplanet välkomnar med en hall, ett badrum, samt halvöppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matrum, vilket ger bostaden en naturligt inbjudande social yta. På övre planet finner vi tre sovrum som delar på en wc/dusch, medan källaren erbjuder en delvis inredd yta inklusive tvättstuga, allrum och ytterligare en wc.

Villan har genomgått en omfattande totalrenovering under åren 2022-2023, med bl.a. nya ytskikt, badrum och kök, samt en uppgradering av utsidan inkluderande tilläggsisolering och ny fasad och tak. Tre uteplatser i västerläge bjuder på såväl morgon- som eftermiddagssol, med en av dem som även bjuder på den eftertraktade kvällssolen. Varje uteplats vetter mot den naturligt insynsskyddade och lummiga trädgården, medan förstukvisten även bjuder in till en trivsam plats för en mindre trädgårdsmöbel och där kvällssolen smyger på i ett vackert österläge.

Läget är verkligen oslagbart, där även området lyfter med sin lugna karaktär och där allt ligger inom bekvämt räckhåll: sjukhuset Karlskoga Lasarett, apotek, Pressbyrån, Lidl, Skrantaskolan, och förskola, allt inom en radie av några hundra meter. En vårdcentral finns ungefär en kilometer bort och ett nytt parkområde vid sjön Möckeln är under färdigställande. En behaglig promenad på 10-15 minuter tar dig in till centrum, där shopping, restauranger och andra bekvämligheter väntar. Närhet till E18 och Storängen’s shoppingområde, med allt från Jysk och Dollarstore till Burger King, kompletterar detta fantastiska boende.

Läs mer om bostaden under annonsens olika flikar och låt dig förföras och låta bilderna tala sitt tydliga språk. Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri tar hand om försäljningsprocessen.

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.